7° Yengeç’te Yeni Ay Doğuyor
Aile-Yuva  Öne Çıkıyor
Azgın dalgalarla boğuşuyoruz…
Zira Ay sınırların dışına taşmış. Ülkemizin tam yükseleninde bir yeniay doğuyor. Sizin astroloji haritanızda 7 derece Yengeç hangi yaşam alanındaysa orada dalgaları aşmak için uğraşıyorsuz muhtemelen…
Ülke olarak vatan toprağı, millî güvenlik ve tarihsel konular öne çıkabilir. Tarihe, geçmişe, köklere odaklanıyoruz. Ülkemizin haritasında dördüncü evdeki Mars’ın tetiklenmesi vatan toprakları için askerî gücü alarma geçirebilir.
Ay kendi burcunda yenileniyor. Bireyler olarak duygu yüklü sahiplenen ve korumacı yanımız vurgulanıyor. Etrafımızda sıkça içgüdüsel ve anaç tutumlar sıkça görebiliriz.
Anılara yolculuklarımız olacaktır. Su elementi duygu, sezgi ve yaratıcılık yönünden zengin bir atmosfere işaret etmektedir.
Doğadaki 4 temel element ateş, toprak, hava, sudur. Bu dörtlüden su elementi içe dönük, hassas, etkilenmeye açık olmayı anlatmaktadır. Anlayış, duygu paylaşımları ve sezgi gücü ön plana çıkmaktadır. Su elementinden öncü bir burç olan Yengeç’te yeniay doğarken bilinçaltını zehirleyen duygulardan arınma zamanı olabilir. Su elementi verimliliği, üretkenliği arttırmaktadır. Bu arada Ay sınırların dışında kalıyor (OOB). Duygu denizinde yüzerken azgın dalgalarla mücadele etmek de gerekebilir.
Dilerseniz bu sayfaya abone olarak gönderi ve haberleri e-posta yoluyla hemen sıcak sıcak okuyabilirsiniz!
Uygun bulursanız sayfayı paylaşınız…
Öte yandan yeniay zamanı gökte toprak eksikliği göze çarpıyor. Suyun bol olduğu yerde toprağa ihtiyaç vardır. Zira duyguların yoğunluğu tutunacak bir zemin olmadıkça açık denizde dalgalara kapılmış gemi gibidir. Sağa sola savrulur. Güven duygusu elde etmek için toprak gerekir. Toprak eksikliği tutunmayı, köklenmeyi zorlaştırmaktadır. Bu dönemde bolca topraklanma çalışması yapmak isabetli olur. Mesela doğaya çıkmak, toprakla, ağaçlarla temas kurmak iyi gelecektir.
Yeniay oluşumunda Jüpiter Koç’ta ve yeniay oluşumuna sıkı bir baskı yaratıyor. Onca empatiye rağmen bencillik de gösterebiliriz. Bu tablo içsel gerilim yaratabilir. Girişimci ruh, cesaret ve öne çıkma arzusu enerji aşılıyor. Kiron ve Mars da Koç’ta yerleşmiş, hareketi teşvik ediyorlar.
Bir yandan iç dünyamıza dönerken diğer taraftan dışa dönük bir güç var. Mars ve Plüton arasındaki doksanlık açı savaşçı, yırtıcı ve son derece dinamik bir hava olduğunu teyit etmektedir.
Neptün Durağan…
Sezgiler, rüyalar hayal gücü kuvvetli. Öte yandan virüs bulaşma ihtimali yüksek.
Gökte Mirzam yıldızı bu yeniay oluşumuna eşlik ediyor. Bu yıldız kuzey yarımkürede Sirius’tan önce doğar ve bir haber, mesaj veya bir duyuru getirdiğine inanılır. Sirius yıldızıyla beraber doğan bu yeniay insanlığa çok yeni bir mesaj, yeni bir bilgi getirebilir.
2023 Aralık ayı sonlarında ürünlerini alacağımız bir yeniay doğuyor.
Sevgiyle…

Yeni sezon eğitimleri Ekim’de başlıyor:

80 Saatte Temel Astroloji Eğitimi

Ay Ailesi 7 Derece
Yengeç’te Yeniay
Yeniay 29 Haziran 2022
İlk Çeyrek 29 Mart 2023
Dolunay 27 Aralık2023
Son Çeyrek 24 Eylül 2024

 

 

13 Temmuz 2022, Saat: 21.37’de 

21 Derece Oğlak Burcu’nda Dolunay var.

Duygular Katılaşıyor…

Şimdiden bilgilenebileceğiniz kaynaklar için link verelim:
Ay’ın Gizemi-Meral Pala-D&R
Ay’ın Gizemi-Meral Pala-Google Play