Önemli Not: Sayfaya ücretsiz abonelikle yazıları erken okuyabilirsiniz!

2021-2022 dönemi için uzaktan astroloji eğitimlerimiz hakkında aşağıdaki linki tıklayarak bilgi edinin:

UZAKTAN ASTROLOJİ EĞİTİMİ

2021 Yorumları

2021 yılında tüm insanlık için kardeşlik bilincinin uyanması dileğiyle.

Koç ve Yükselen Koçlar

2021 yılı size umutları yeşertecek bir atmosfer vadediyor. Yeni arkadaşlıklar kurulabilir. Sosyal çevreniz yenileniyor. Hayatınıza alacağınız yeni kişiler size yepyeni idealler, umutlar aşılayacaktır.  Yöneticiniz Mars 7 Ocak-4 Mart arasında Boğa’da hareket ediyor. Bu dönemde hareket kabiliyetiniz kısıtlanabilir. Maddi konularda veya toprakla ilgili konularda mücadeleniz olabilir. 21 Mart -24 Mayıs arasında Mars’ın sınırları aşması hayatınıza sürpriz gelişmeler taşıyabilir. Özellikle 23 Nisan sonrası Mars Yengeç’te hareket etmeye başladığı andan itibaren duygularınız çalkantılı seyredebilir. 11 Mayıs’a kadar duygularınızı baskılamaktan kaçınmaya bakın. 14 Nisan-9 Mayıs arasında Venüs Boğa’da hareket ederken parasal konularda ilginç gelişmeler var. Bu belki de kazançlı çıkmanıza imkân verebilir. 15 Eylül-30 Ekim arasında Mars Terazi’de ilişki ve ortaklıkları teste davet ediyor. 30 Ekim-13 Aralık aralığında Mars Akrep’te ilerlerken psikolojik yönden güçlü hissedeceğiniz zamanlar olacaktır. Bilinçaltındaki duygu kirliliklerini atmak sizi rahatlatacaktır. Maddi dünyada, ortak paylaşımlar konusunda mücadeleniz verimli sonuçlar getirebilecektir. Uranüs değerlerinizi ve gelir kaynaklarınızı değiştireceğinizi gösteriyor. Tutulmalar fikirlerinizi ortaya çıkartmaya davet ediyor. 17 Şubat, 24 Haziran, 24 Aralık tarihleri civarında maddi konular ve değerler konusunda ilginç gelişmelere açık olacağınızı unutmayın!

Boğalar ve Yükselen Boğalar

Yeni fikirlere, büyük yeniliklere açık olmanız gereken bir yıl olacak 2021. Hayata ve ilişkilerinize bakışınız çok değişecektir. Sürpriz gelişmelere hazır olmakta fayda var. Toplum içinde rolünüz değişiyor. Yeni bir statüye yükseliyorsunuz. Sorumluluklarınız artıyor. İlerleme imkânlarıyla karşılaşacaksınız. Meslek sahibi olan Boğalar için kariyerde yeni oluşumlar var. Hayattaki ana yolda yepyeni gelişmeler var. Evinizi değiştirebilirsiniz. Yuvayla ilgili de yeni yapılanmalar olacaktır. Evliyseniz veya ilişkiniz varsa önemli testler olacaktır. Mayıs’ın ortasından 20 Haziran’a dek çevrenizden destek alabilirsiniz. Bu tarihten sonra Ekim ortalarına dek beklentilerinizi sorgulayabilirsiniz. 21 Ağustos’tan itibaren yılın geri kalanında-Uranüs geri hareketiyle-yeni durumları içselleştirmekle uğraşacaksınız. Yöneticiniz Venüs’ün 23 Mayıs-18 Haziran arasında zodyakta sınırların dışına çıkması hayatınızda aykırı durumlar, ilişkilerde ilginç gelişmeler, değerlerinizde farklılıklar doğurabilir. Ayrıca 9 Ekim-7 Aralık aralığında yine sınırların dışına taşan Venüs hayatınızda şaşırtan gelişmeler vadediyor. 14 Nisan-9 Mayıs arasında Venüs Boğa’da hareket ederken en heyecanlı, keyifli zamanları olabilir. Sürpriz aşklar kapınızı çalabilir. 17 Şubat, 24 Haziran ve 24 Aralık tarihleri uyanışlar hayattaki ana trendi değiştirecek güçte olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Gökte hava elementindeki hareketlilik sizin hayatınızda önemli gelişmelere işaret ediyor. Tutulmalar ve Ay Düğümleri rüzgârı arkanıza alıp ilerlemenize yardım ediyor. Yaratıcı fikirleri yaymak için heyecanlısınız. Bilgiyle besleniyorsunuz. Ufkunuz genişliyor. Uluslararası konular, yabancılarla temaslarınız artış kaydedecektir. Hukuki konularda beklentiniz varsa ilerleme görebileceksiniz. Sorumluluklara hazır hissediyorsunuz. Yöneticiniz Merkür’ün gerilediği dönemler iletişimde aksamalar, hayatınızda ters giden durumlar olabilir. 30 0cak-21 Şubat arasında Kova burcunda geriliyor. Eğitim, medya ve uluslararası konulara dikkat. 29 Mayıs-22 Haziran arasında İkizler’de gerileme yaşanırken ilişkiler açısından riskli dönem. 27 Eylül’den itibaren Terazi’de gerileme yapıyor. 18 Ekim’de geri hareketi sona eriyor. Bu dönem çocuklarla ilgili konulara eğilmek gerekebilir. Bu dönemlerde kendinizi ifade etmekte zorluklar olabilir. 2 Aralık 2020’den itibaren sınırların dışında hareket eden Merkür 4 Ocak tarihine dek sıra dışı gelişmeler vadediyor. Ayrıca 7 Mayıs-30 Mayıs arası da aykırı fikirler, ilginç gelişmeler beklenebilir. 13-30 ağustos arasında Merkür’ün Başak’ta ilerlemesi ailede fikir tartışmalarının yoğun olacağını gösteriyor. Evle yerleşimle ilgili kararsızlıklar yaşanabilir. Mantıkçı yanınız ağır basacaktır. 16 Mart-4 Nisan arasında Merkür Balık’tayken mesleki alanda kafanız karışabilir. İlişkiler konusunda önemli kararlarınızı bu süreçte almamalısınız. Ruh sağlığına da özenli olmalısınız. 17 Şubat,24 Haziran,24 Aralık tarihleri civarında kontrol etmekte zorlandığınız şartlar sizi farklı düşündürtmeye zorlayabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

2020 yılının şampiyonlarındansınız. Baskıcı Satürn burcunuza karşıt haldeyken sıkça muhalefetle karşılaşmış olabilirsiniz. İlişkileriniz önemli testlere tabi olmuştur. Kendinizi bir sınavda hissetmiş olabilirsiniz. Büyük ölçüde baskıları atlattınız. Artık bilinçaltında bir yenilenmeye başladınız. Sizi yıpratan olayları dönüştürmek durumundasınız. Ruhsal baskılardan arınmaya çalışabilirsiniz. Ayrıca maddi konularda özellikle paylaşımlarda yeni şartlar ortaya çıkacaktır. Disiplinli olmaya çalışacaksınız muhtemelen. Çevrenizde insan topluluklarının değişime uğradığını görüyorsunuz. Eski arkadaşlar güvensizlik yaratabilir. Köklü bağlarınızdan kopuşlar olabilir. Hatta son 2 yıldır bunu kısmen yaşamış olabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar sizde ki dönüşümde önemli rol oynayabilir. Uzun vadeli planlarınız tümden değişim geçiriyor. Sevgiyi aşkı tutkulu yaşayacağınız Kasım başından Aralık ortasına kadar olan dönem hayat daha keyifli olabilir. Ancak 17 Kasım’ın birkaç gün öncesi ve sonrası elektrikli havada ani dalgalanmalar olabilir. Çocuklarınız varsa bu tarihler sürprizler getirebilir. 2021’de çalışan Yengeçler için iş yaşamı yorucu olabilir. Kendinize, sağlığınıza özenli olmalısınız. Tutulmalar sizi bilinçaltını, hayal gücünü uyandırıyor. Ayrıca sinsice arkadan iş çevirenlere karşı tedbir olmaya bakmalısınız. 23 Mayıs-11 Ekim arasında Satürn gerilerken maddi konular, krediler, vergiler dikkatli takip edilmeli. 17 Şubat, 24 Haziran, 24 Aralık tarihleri civarında özellikle ideallerinizin değişime uğradığı zamanlar olabilir.

Aslanlar ve Yükselen Aslanlar

2021’de yol ayrımlarına gelebilirsiniz. Önemli seçimler yapmanız gerekecektir. Karşıt burcunuzda hareket eden Satürn ve Jüpiter hayatın gerçekçi yüzüyle karşılaşma zamanı olduğunu anlatıyor. Hayatınızdaki otorite figürleriyle zıt düşebilirsiniz. Babanız, patronunuz, hayatınızdaki erkek figürler veya devletle ilişkilerinizde hassas davranmaya bakın. Önemli farkındalıklar olacaktır. Potansiyelinizi keşif senesindesiniz. İlişkilerinizde yeni bir sayfa açılıyor. Bekârlar evliliğe gidebilir. Evliler için ilişkiyi masaya yatırma senesi olabilir. Belki özgürleşme ihtiyacı ortaya çıkabilir. İş ortaklıkları kurulabilir. Var olan ortaklıklar bir karar aşamasına gelebilir. Benliğinizde dönüşüm yaşatacak bir sene olabilir. Uranüs sizi gittiğiniz ana yolda değişiklik yapmaya zorluyor. Mesleki hayatı olanlar için kariyer alanında ani gelişmeler beklenebilir. Neticede ilişkileriniz, aileniz ve kariyeriniz büyük kırılmalara açık gözüküyor. 17 Şubat, 24 Haziran, 24 Aralık tarihleri civarında hızlı gelişmeler, sakin denizde kopan fırtınalar olabilir. Yaratıcı gücünüz, özgüveniniz ve karizmanız bu süreçte çok işinize yarayacaktır. Bu sene umutlarınızı yeşertecek gelişmeler var. Tutulmalar ve Ay düğümleri hayatınızda pozitif yönlerini görmeye davet ediyor. Sosyal organizasyonlarda fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Liderlik yönünüzü parlatacağınız fırsatlar doğacaktır. Mars Yengeç’te hareket halindeyken 23 Nisan-11 Haziran arasında sağlığınıza özenli olmanız gerekir. 30 Temmuz-15 Eylül aralığında Mars Başak’ta ilerlerken maddi konularda verimli olacak çalışmalar yapabilirsiniz.

Başaklar ve Yükselen Başaklar

2021’de Yeni fikirlere çok açık olabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı konular şaşırtıcı gelişmelere açık duruyor. Hayal bile edemeyeceğiniz gelişmeler ufkunuzu açıyor. Eğitimler size farklı bakış açıları getiriyor. Detaylarda çok zaman kaybetmemelisiniz. Böylece sıra dışı fikirleri değerlendirebilirsiniz. Satürn ve Jüpiter rutin yaşamınızda yenilikçi gelişmeler vadediyor. Çalışan Başaklar iş hayatında modern teknolojileri çok daha fazla kullanabilir. İnternet üzerinden çeşitli işler geliştirebilirsiniz. 17 Şubat, 24 Haziran, 24 Aralık tarihleri civarında rutin düzeni yerinden oynatacak durumlar olabilir. Yöneticiniz Merkür’ün gerilediği dönemlerde hayatınızda ters giden durumlar oluşabilir. 30 0cak-21 Şubat arasında Kova burcunda geriliyor. Sağlığa dikkat etmelisiniz. 29 Mayıs-22 Haziran arasında İkizler’de gerileme var. Mesleki alanda yavaşlamalar olabilir. 27 Eylül’den 18 Ekim’e kadar Terazi’de gerileme yapıyor. Maddi konuların dikkatli takip edilmesi gerekir. Bu dönemlerde kendinizi ifade etmekte zorluklar çıkabilir. 12 Aralık 2020’den itibaren sınırların dışında hareket eden Merkür 4 Ocak tarihine dek sıra dışı gelişmeler vadediyor. Ayrıca 7 Mayıs-30 Mayıs arasında ana hedeflerinizde, kariyerde aykırı fikirlerle ilginç gelişmeler beklenebilir. Ay düğümleri ve tutulmalar fikirlerinizi duyurmanızı destekliyor. Ancak aileden beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz. 14 Mayıs-28 Temmuz aralığı duygusal ve profesyonel ilişkilerde şanslı zamanlar. 15 Eylül-30 Ekim arasında harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Teraziler ve Yükselen Teraziler

2021 yılı sizin için sahneye çıkma zamanı. Yaratıcılığınızı ortaya çıkartabilirsiniz. Yeni ve keyifli ilgi alanlarınız olabilir. Aşk hayatınız bu dikkat çekici gelişmelere açık olacaktır. Astrolojiyle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili sorumluluklarınız olabilir. Ayrıca çocuk yapmayı düşünebilirsiniz. Öte yandan maddi dünyada ortaklı paylaşımlar, miras konuları gündeme oturabilir. Eşi olanlar için onun geliriyle ilgili çalkantılı durumlar oluşabilir. Ayrıca ruhsal seviyede uyanışlar yaşayabilirsiniz. Özellikle 17 Şubat, 24 Haziran, 24 Aralık tarihlerinin civarında hayatınızdaki eski kalıpları kırmak yeni akımları hayatınıza almak için efor sarf edebilirsiniz. Yöneticiniz Venüs’ün 23 Mayıs-18 Haziran arasında zodyakta sınırların dışına çıkması hayatınızda aykırı durumlar, ilişkilerde ilginç gelişmeler, değerlerinizde farklılıklar doğurabilir. Yurtdışıyla alakalı ve mesleki konularda çok ilginç gelişmeler olabilir. Ayrıca 9 Ekim-7 Aralık aralığında yine sınırların dışına taşan Venüs sizi şaşırtan gelişmeler vadediyor. Yakın çevre, kardeşler, komşular ve aileyle ilişkilerinizin ilginç gelişmelere açık olduğunu gösteriyor. Kasım ortalarında maddi konular hızlı ve beklenmedik gelişmelere açık olacaktır. Değerleriniz değişiyor olabilir. Ay düğümleri ve tutulmalar yabancılarla ilgili konularda ilginç pozitif gelişmeler vadediyor. Yakın çevrenizden kardeşler, kuzenler, arkadaşlar ve hatta komşularla ilişkiler yıpratıcı olabilir. Eğitim hayatı olanlar için odaklanma problemi olabilir.

Akrepler ve Yükselen Akrepler

Sürprizlere açık olmanız gereken bir yıl olacaktır. Özellikle Akrebin ilk yarısında doğduysanız ilişkiler yoluyla çok fazla farkındalık geliştireceksiniz. Satürn ve Jüpiter hayatınıza yeni bir temel atmayı öneriyor. Kökten yeni oluşumlar başlıyor. Yer değiştirmeler çok yüksek bir olasılık olarak gözüküyor. Ebeveynlerle ilgili sorumluluklar artabilir. Özellikle 17 Şubat, 24 Haziran, 24 Aralık tarihleri civarında  beklenmedik gelişmeler olduğunun altını çizmek gerek. Hayatta gittiğiniz ana yolu değiştirecek ve hayata yaklaşımınızın farklılaşacağı zamanlar olabilir. 21 Mart -24 Mayıs arasında Mars’ın sınırları aşması hayatınıza sürpriz gelişmeler taşıyabilir. Maddi paylaşımlarda sıra dışı gelişmeler gündeme gelebilir. Evli olanlar için eşin kaynaklarıyla ilgili beklenmedik bir atmosfer beklenebilir. Özellikle 23 Nisan sonrası Mars Yengeç’te hareket etmeye başladığı andan itibaren fikirleriniz çalkantılı seyredebilir. Kendinizi ifade etmeniz zora girebilir. Yabancılarla ilgili konular zorluk getirebilir. Tutulmalar ve Ay düğümleri bu yıl size maddi konularda kadersel gelişmeler vadediyor. Kişisel gelirinizde daralmalar olsa bile ortak paylaşımlarınızda iyi yönde gelişmeler var. 14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar olan dönemde aşk hayatınızda olumlu gelişmeler beklemek gerekir. Çocukları olanlar için şanslı durumlar olabilir. Yeni hobiler size şans ve açılım getirecektir. 15 Eylül-30 Ekim aralığında sağlığa dikkat etmek çok iyi olur.

Yaylar ve Yükselen Yaylar

Bu yıl kendinizi ifade etmenin yepyeni yollarını keşfedebilirsiniz. Yeni eğitimler alabilirsiniz. Bilginizi paylaşacağınız yeni alanlar bulabilirsiniz. Belki bir kitap/blog yazmaya karar verebilirsiniz. Tutulmalar ve Ay düğümleri de fikirlerinizi yaymak için kadersel şartlar sunuyor. Hayatın rutin akışı değişiyor. Yeteneklerinizi ortaya çıkartmanın değişik yollarını araştıracaksınız. Bu konuya emek harcamanız uzun vadede size pozitif dönüşler getirecektir. Ancak 7 Ocak-4 Mart aralığında sağlığınıza özenli olmaya bakın. Zira sağlıkta oluşabilecek aksaklıklar rutin yaşamınızdaki, düzeni sekteye uğratabilir. Özellikle 20 Ocak civarında ekstra dikkatli olmakta fayda olacaktır. Bu yıl yakın çevreden kimseler, kardeşler, kuzenler, yakın arkadaşlarla ilişkilerde bir yıpranma görülebilir. Felsefi, derin düşüncelere girebilirsiniz. Ancak pratik düşünerek bir denge yaratmanız mümkün. Yöneticiniz Jüpiter 14 Mayıs-28 Haziran arasında Balık’ta hareket ediyor. Bu dönemde evde-yuvada bir genişleme, konfor ve huzur beklemelisiniz. Ana hedeflerinize, kariyer konularına yönelmek için uygun şartlar yakalayabilirsiniz.  Tutulmalar ilişkiler ve evlilik alanında kadersel gelişmeler vadediyor. Bekarlar evlenebilir. Evliler bir değerlendirme yapabilir. 23 Nisan-11 Haziran arasında-Mars Yengeç’te- ortaklı konular, maddi paylaşımlarda hassasiyet oluşabilir. Kırgınlığınız olabilir, içine atmamalısınız. Bu süreçte içsel dünyanızda zorlanma olabilir. 20 Haziran-18 arasında yöneticiniz Jüpiter’in geri hareket ettiği zamanlar frene basma, tempoyu yavaşlatma zamanı olacaktır. Ruhsal çalışmalar sizi çok daha ileriye taşıyacaktır. 17 Şubat, 24 Haziran, 24 Aralık tarihleri civarında ruh sağlığına dikkatli olmalısınız!

Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar

Son yılların şampiyonu sizsiniz. Mücadeleden sağ çıktıysanız bundan sonra her şey sinek vızıltısı gibi gelebilir size. Gerçi Plüto halen sizinle. Ancak onunla dost olmayı öğrendiniz sanki? 2024’e kadar sizi çok daha güçlendirecektir. Yöneticiniz Satürn Jüpiter’le birlikte yeni gelir kaynakları yaratmaya çalıştığınızı anlatıyor. Aslında yeni değerler sistemi oluşturuyorsunuz demek yanlış olmaz. Yeteneklerinizi bir değere dönüştürüyorsunuz. Teknolojiyi kullanarak yeni ve denenmemiş gelir kaynakları yaratıyorsunuz. Farklı teknolojik konulara yatırım kararı alabilirsiniz. Tutulmalar ve Ay Düğümleri sizi yeni fikirlerle bir iş kurmayı getirebilir. Sürpriz güzel çıkışlarınız olacaktır. Yaratıcılığınızı keşif zamanlarındasınız. Sürpriz aşklar gelişebilir. Ancak 17 Şubat, 24 Haziran, 24 Aralık tarihlerinin civarında beklenmedik kopuşlar yaşanabilir. Çocukları olanlar için ilginç gelişmeler belki biraz yorucu olabilir. Yöneticiniz Satürn 23 Mayıs-11 Ekim arasında Kova burcunda geri hareket edecek. Bu dönem bir yavaşlama süreci olabilir. Hayatınızdaki yenilikleri gözden geçirmek ve gerekli düzeltmeleri yapmak için değerlendirebilirsiniz bu dönemi. Mars Yengeç’te ilerlerken 23 Nisan-11 Haziran arasında ilişkiler, evlilik ve ortaklık için temkinli olunması iyi olur. Mars Terazi döneminde 15 Eylül-30 Ekim arasında enerji düşüşü olabilir. Hedeflerinize ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Bu dönemde sağlığınızı da kollamanız yerinde olur.

Kova ve Yükselen Kovalar

2021 sizin yılınız! Yöneticiniz Satürn burcunuza geldi. Büyüme ve fırsatları anlatan Jüpiter’le birlikte çok yeni ilerlemeler vadediyor. Gökte 20 yılda bir görülen tablo bu yıl size denk geldi. Sorumluluk artışıyla birlikte hayatınızda istediğiniz pek çok şeyi somut hale getirebilirsiniz. Yeni bir yapılanma sürecinden bahsedebiliriz. Bu yıl attığınız temeller önümüzdeki 20 yıl boyunca gelişip verimli olacaktır. Yaratıcı yönünüz aktifleşiyor. Son derece buluşçu olacağınız bir dönemdesiniz. Sıra dışı gelişmelere açık olmalısınız. 14 Mayıs-28 Temmuz arasında maddi konularda verimli ve aynı zamanda şanslı olabilirsiniz. Yetenekleriniz ve hayal gücünüz değer bulacaktır. Bu yıl ilişkileriniz açısından önemli dönüm noktası olabilir. Evli olanlar evliliği test edebilirler. Ortaklıklar için de keza öyle. Evli olmayanlar uzun soluklu başlangıçlar yapabilirler. Zira Ay’ın Düğümleri aşk hayatınızı yeşertecek bir tablo sunuyor. Bu yıl genel olarak 17 Şubat, 24 Haziran, 24 Aralık tarihleri civarında gökyüzünde elektrikli bir hava var. Bu dönemlerde hayatınızı kökten dönüştürecek etkilere açıksınız. İdeallerinize koştuğunuz bu yılın Şubat, Haziran ve Aralık aylarında esnek olmaya çalışın. Hayatın getireceği sürprizlere dirençli olmayın. Taşınma olabilir. 23 Mayıs-11 Ekim arasında yöneticiniz Satürn gerileme hareketi yapacak. O dönemde hayatınızdaki yenilikleri gözden geçirme, her şeyi elden geçirip gerekli eleme ve düzeltmeleri yapma zamanı olabilir.  

Balık ve Yükselen Balıklar

Hayal gücünün aktif olduğu bir dönemdesiniz. Kolektif bilinçaltının gücünü keşfedebilirsiniz. Enerji olarak evrenle birlik ve bütünlük içinde olduğunuzu fark etme zamanlarındasınız. Kendinizi izole ederek insanlığa hizmet etmek gibi yüce düşünceler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Kendinden vazgeçerek başkalarına yardıma yönelik adımlar atabilirsiniz. Egonuzu aşıp belirli bir alana kendini adama ihtimali var. Bütün insanlara hizmet verecek konulara yönelebilirsiniz. Ayrıca meditatif çalışmalara yönelim olabilir. İyileştirici yeteneğinizi ortaya çıkartabilirsiniz. 14 Mayıs’tan 28 Temmuz’a kadar gezegeniniz Jüpiter Balığa geliyor. 12 yılda bir Balık’ta hareket eden Jüpiter size açılımlar vadediyor. Kendinizi büyümüş hissedebileceksiniz. 20 Haziran-18 Ekim arasında Jüpiter’in geri hareketi hayatınıza bütüncül bir değerlendirme yapma zamanı olacaktır. Kendinizi ve ilişkilerinizi mercek altına alabilirsiniz. 18 Ekim’de Jüpiter tekrar Kova’ya dönüyor. Daha sonra 29 Aralık 2021’de Jüpiter kalıcı olarak Balık’ta hareket etmeye başlayacak.  Böylelikle 2022’de genişlemeler daha güçlü olacaktır. 2021 yılı aileyle- ebeveynlerle iletişimin kuvvetleneceği bir yıl olacaktır. Evde fikir paylaşımları artacaktır. Evle ilgili yenilikler var. Zira tutulmalar yuva ve kariyer konularına vurgu yapıyor. Kariyeri olanlar için değişiklikler ve yeni şartlara uyum çabaları önemli olacaktır. 17 Şubat, 24 Haziran, 24 Aralık tarihleri yaklaşırken yakın çevreden kimselerle problemler olabilir. Aniden iletişimde kopukluklar olabilir.

2021 yılının bütün insanlığın birlik ve bütünlük bilincine ulaşacağı bir yıl olması dileğiyle.

Meral Pala

Danışmanlık için formu doldurabilirsiniz.