21 Haziran’da tutulmanın hayatımıza yansımaları neler olabilir?

Yükselen Koçlar için hayatı kökünden değiştirecek bir dönüm noktası olabilir. Ev değişimi ve yuvada yenilikler olabilir. Ev ve ebeveynlerle ilgili eskiden kalma konular önemli olabilir. Yeni hayat planları gelişiyor. Yeni bir sosyal yapılanma gerektiğini görmek gerekiyor. Topluma ait konularda sorumluluklar alma zamanı.

Yükselen Boğalar yakın çevre, kardeşler, yakın arkadaşlar ve komşularla ilgili yoğun duygular yaşayabilirler. Yeni fikirler öne çıkabilir. Alım-satım faaliyetleri olabilir. Eğitim-öğretim konusuna geri dönme zamanı olabilir. Geminin rotasını, hayatın yönünü bambaşka bir yöne çevirme çabası var.

Yükselen İkizler için gelirleriyle, kaynaklarla alakalı verimlilik için yeni adımlar atılabilir. Değerler sorgulanıyor. Yeni değer yargıları oluşuyor. Yurtdışı bağlantılı konularla ilgilenmek ve üst seviye bilgilere ulaşmak önemli gözüküyor. Hukuki işler yorucu olabilir. Üstesinden gelmeye çalışmalı.

Yükselen Yengeçler için bu tutulma çok etkili. Hayata yaklaşım tarzı yenileniyor. Hayatını bütün olarak masaya yatırma zamanı olabilir. Bütün ilişkilerinizi bir mercek altına alabilirsiniz. Karşınızdakileri test ediyor olabilirsiniz. Onlar da sizi test edebilir. Duygusal yanınız katmerleniyor. Belki de son bastırılmış duygularınız tam gaz ortaya çıkacaktır.

Yükselen Aslan’ların rüyaları aktif ve bilinçaltından gelen seslere kulak vermek gerekir. Anılara dönüş zamanı. Bir karmik borcu ödemek ve bazı fedakârlıklar gerekebilir. Sezgisel yönden güçlü hissedebilirler. Ancak şüpheciliğe kayma ihtimali de olabilir. Kontrol etmekte zorlandığınız şartlar olabilir. Karşıt duranlar olabilir. Zıtlaşmalar yıpratıcı gözüküyor.

Yükselen Başaklar’ın sosyal çevreyle ilişkilerde duyguları öne çıkabilir. Eski arkadaşlarla tekrar birleşme ve ortak hedeflere yönelme zamanı. Sosyal meselelere, toplumsal-evrensel konulara anlayışla yaklaşmaları mümkündür. Gündelik hayatın şartlarında oluşan sıkışmalar daha evrensel bir bakış açısı oluşturmaya teşvik ediyor.

Yükselen Teraziler için yeni bir toplumsal statü, mevki, yeni bir rol gelişebilir. Ebeveynlik gibi bir rol olabilir mesela. Mesleki alanda yeni oluşumlar beklenebilir. Duygularını gizlemiyorlar. Ancak yanlış anlaşılma ihtimali de yok değil. Mutluluğu yeniden keşfetme aşaması gibi. Çocuklarla ilgili sorumluluklar ve aşkta sıkışmalar onları yaratıcı olmaya davet ediyor.

Yükselen Akrepler hukuki konularla uğraşabilirler. Yeni bir hayat görüşü yaratmaya doğru gidiyorlar. Uzun bir yolculukla veya bir eğitimle açılım olabilir. Ya da eski bir düşüncenin yeniden canlanması beklenebilir. Bir alanda uzmanlık geliştirmek için adım atılabilir. Aile içi sorumlulukları hayatlarında yeni bir temel oluşturmalarını gerektiriyor.

Yükselen Yaylar eşin ve/veya ortağın geliriyle ilgilenmek, koruma tedbirleri almak durumundalar. Bilinçaltındaki negatifleri arıtma zamanı olabilir. Korkularla yüzleşmek gerekiyor. Fikirlerini hayata geçirmek için bu dönemi iyi değerlendirmek lazım. Yakın çevreyle ilişkilerde sınırlarını netleştirmek önemli.

Yükselen Oğlaklar karşıt burçlarında oluşan bu tutulmayla ilişki, evlilik ve ortaklıklarını öne alıyor.  Eski konular tartışmaya açılabilir. Duygularının farkına varıyorlar. Yeni bağlar kurabilirler. Ya da var olan bağlar için bir dönüm noktası olabilir. Maddi konuları kontrol altına almak ve yeni değerler yaratmak kaçınılmaz.  

Yükselen Kovalar gündelik yaşam düzeninde yenilenmeye gidebilirler. İşyerinde duygusal iniş çıkışlar değişimi kaçınılmaz hale getirebilir. Yarım kalmış işleri tamamlamak gerekebilir. Yeni bilgilerle yeteneklerini geliştirmenin tam zamanı olabilir. Ruh-zihin-beden dengesi önemli olacaktır. Yeni bir kimlik yaratma çabasındalar.

Yükselen Balıklar için yaratıcı bir döneme doğru yoldalar. Onlar için öne çıkma, sahnede olma zamanıdır. Dikkatleri çekiyorlar. Aşkta eskiye dönüş olabilir. Çocuklar hayatlarında vurgu kazanıyor. Yeni hobiler edinebilirler. Yahut eski hobilerine tekrar dönebilirler. Bir bütünün parçası olduklarını fark edecekleri bir süreçteler. .

Sevgiler,

Meral Pala

20 Haziran 2020