20-26 Haziran haftasında Astrolojik Gökyüzü Enerjileri

21 Haziran Yaz Gündönümü

Güneş Yengeç Burcuna geçiyor…

Aile değerleri yükselişte!

Bütün Yengeçlerin doğum günü kutlu olsun!

20 Haziran Pazartesi günü; Güneş İkizler burcunun son derecesinde, iletişim, haberleşme, kısa yolculuklar, kardeşler, yakın çevre, alım-satım, eğitim-öğretim konularında tamamlanması gereken işleri son bir hamleyle toparlama günü olabilir. Ay, Gün boyunca Kova burcunda hareket ediyor. İkizler Burcunda yer alan Venüs ile akıcı enerjiler var. Sosyal ve iletişime dayalı konularda hareketli bir gün olabilir. Mars’ın da Boğa burcunun son derecesinde bulunması maddi-finansal konularda özellikle yatırım amaçlı işlerimizde eksik kalan noktaları tamamlamamız gerektiğini anlatıyor. Satürn –Venüs ile ticari işlerimizde mantıklı ve gerçekçi bir yaklaşım içinde olabileceğimizin işareti. Ayrıca, Merkür-Plüton karşıtlığı zihnimizi iyice odaklamamız gerektiğini anlatıyor. Kendimizi zihinsel bir mücadelenin içinde bulabiliriz. Yeni bir haftaya başlarken yoğun, hızlı, tempolu bir gün olacaktır. Saat 23.46’dan itibaren Ay Balık Burcuna ilerliyor.

21 Haziran Salı günü; Güneş Yengeç Burcuna geçiyor. Yaz Gündönümü, yılın en uzun günü, yaz mevsiminin başlangıcı. Ay Gün boyunca Balık Burcunda bulunuyor. Gökyüzünün ışıkları AY ve Güneş arasındaki uyumlu ilişki hassasiyetlerimizin yükseleceğini, duygusal bir atmosferin hâkim olacağını gösteriyor. Biraz kırılganlıklar da olabilir. Su enerjisi duygu yoğunluğu getirecektir. Fakat hayal gücümüzün de iyi çalışmasını bekleyebiliriz. Bu arada Mars, İkizlere geçiyor. İletişimin hız kazanması kaçınılmaz gözüküyor. Ticari konular, sosyal ilişkiler, zihinsel faaliyetler yoğun olacaktır. Ancak, Neptün-Mars çatışması hatalara, yanılgılara neden olabilir. Bu bizim çok dikkat olmamızı gerektiren bir nokta. Su elementlerindeki yoğunluğun duygusal davranışlara yönelmemize neden olabileceğini not etmeliyiz. Objektif olmakta zorlanabiliriz.

22 Haziran Çarşamba günü; sabah 05:52 sularında Ay boşluğa düşüyor. Ertesi gün 11:25’e dek Ay boşlukta kalacak. Balık burcunda boşlukta ilerleyen Ay, kararsızlıklar getirebilir. Duygularımızı doğru şekilde ifade etmekte zorlanabiliriz. Kaosa sürüklenmemek için bugün önemli kararlarımızı, ertelemekte fayda var. Ruhsal açıdan dinlendirici faaliyetler faydalı olabilir. Kendi iç sesimize kulak vermek için uygun bir gündeyiz. Hayal gücümüzün yükseldiğini görebiliriz.

23 Haziran Perşembe; 11:25’ten itibaren Koç burcuna geçen Ay, yine birden hayatımıza enerji katacaktır. Uranüs ile yakın duruşu, ani reaksiyonlar getirebilir. Özgürlüğümüzü kısıtlayan herhangi bir şeye karşı çıkışlarımız güçlü olabilir. Ay-Güneş arasında oluşan kare açı çatışmacı tutumları yükseltiyor. Egomuzu ortaya çıkartmaktan kaçınmayacağız. Bugün gerilimin dozu yüksek olabilir. Yeniay zamanı başladığımız işleri tamamlamak için ciddi bir efor sarf edebiliriz.

24 Haziran Cuma; Ay tüm gün boyunca Koç’ta ilerliyor. Neptün-Merkür ilişkisi yüzünden, düşüncelerimizi tarafsız olarak kurgulamakta zorlanabiliriz. Bu bakımdan fikrimizi söylerken net olmaya çalışmalıyız. Yanlış anlaşılma riski yüksek. İletişim kanallarında zorlanmalar olabilir. Ay-Plüton gerilimi güç tutkumuzu körüklerken, Ay –Satürn karşıt duruşu hız kesmek zorunda bırakabilir. Kırmızı ışıkta biraz uzunca beklememiz gerekebilir. Ay-Merkür gerginliği zihinsel yorgunluk nedeni olabilir.

25 Haziran Cumartesi günü; Ay; erken saatlerde 01:08’de boşluğa giriyor. 23:54’e dek açısız hareket edecek. Hızlı ve atak davransak bile sonuca ulaşmak güç olacaktır. Aktif olmaya çalışırken, çabalarımız boşa çıkabilir. Bu yüzden anlamsız bir huzursuzluk hissedebiliriz. 23:54’ten itibaren Ay Boğa Burcuna ilerliyor. Çok daha huzurlu bir atmosfer vaat ediyor.

26 Haziran Pazar; Gün boyunca Ay Boğa Burcunda olacak. Jüpiter ile yakın duruşuyla, duygusal açıdan rahat ve huzurlu bir atmosfer olacaktır. Biraz tembellik etmek isteyebiliriz. Boğazımıza aşırı düşebilir, yemek yemeyi abartabiliriz. Fakat Güneş-Uranüs çatışması bize ani bir aydınlanma getirebilir. Uranüs-Mars ilişkisi de zihnimizi zorlamayı öneriyor. Böylelikle Neptün’ün bulanıklığını bertaraf edebiliriz. Bir yandan da Satürn, ödevlerimizi hatırlatmaya başlıyor. Önümüzdeki günlerde sorumluluk duygusu giderek yoğunlaşacaktır.

Herkese mutlu bir hafta dilerim:)

Meral PALA

www.astrolojikosesi.com
Bu yazının bütün hakları saklıdır
.