10 Mart’ta Balık’ta yeni ay doğarken dalgaların gelişine uyum sağlamalı…

Uzun zamandır Satürn’ün Balık’ta hareketi duygulara kelepçe vurmamızı istiyor. Belki kontrolü kaybetmekten korkuyoruz. Oysaki Neptün Balık’ta anlayışı, fedakarlığı, hayallerimizi yüceltiyor. Maneviyat yükselişte. Şimdilerde Balık’ta yeni ay oluşumuyla akışa teslim olmak en iyisi. Merkür Koç’ta hareket ediyor. Taze fikirler oluşum aşamasında. 8 Nisan’da Güneş tutulması atılımlar vadediyor. Ancak Merkür’ün geri hareketi temkinli olmayı gerekli kılmaktadır. 8 Mayıs’ta Boğa’da yeni ay biraz olsun ağzımızın tadını yerine getirecektir. Yeni kökler salacağımızın işareti. Hayatın yeni bir eşiğindeyiz. Geniş bir bakış açısı oluşturmak durumundayız.

Gökyüzünün renkleriyle tabloyu boyayacağız.  Ama nasıl?

Tercih sizin…

Yükselen burçlara göre beklentiler neler olabilir?

Yükselen Koçlar bu dönem karmaşık duygular ve kontrolsüzlük duygusu içinde olabilir. Sezgi ve hayal gücü gelişiyor. Şimdilik teslimiyet içinde olmak en iyisi. Yeni fikirlerin tohumları ekiliyor. Zira Koç’ta Güneş tutulması tekrar direksiyona geçme ve inisiyatif kullanma fırsatı verecektir. Boğa yeni ayı yeni gelir kaynakları ve sağlam değer yargıları vadediyor.

Yükselen Boğalar bugünlerde gelecekle planlarından vazgeçmeye, sosyal çevreden uzaklaşmaya çalışıyor olabilir. Koç’ta Güneş tutulması benlikte çözülmeler, egoyu aşma deneyimleri vadediyor. Mayıs’ta Boğa yeni ayında yepyeni değerler, yeni ilişkiler ve tekrar hayata güven duyma imkanı vadediyor.

Yükselen İkizler bugünlerde mesleki alanda kararsızlık yaşıyor olabilir. Ana rotada sapmalar görülebilir. 8 Nisan’da Güneş tutulması yepyeni umutlar geliştirmeye zemin hazırlıyor. Ancak kalıcı adımlar atarken iki kere düşünmek gerek. Mayıs’ta Boğa’da yeni ay maddi dünyada bir kararsızlık, dengesizlik getirebilir. Dikkat!

Yükselen Yengeçler Balık yeni ayında yabancı kültürlerle temas halinde olabilir. Ufuk açıcı bilgi ve deneyimler yaşıyor. Belki hayat felsefesi değişiyor. Nisan’da Koç tutulmasıyla hayat rotasını tümden yenileyecek gibi gözüküyor. Mayıs’ta Boğa yeni ayıyla yeni arkadaşlıklar ve sosyal çevreyle yeniden güven tazeleme zamanı olabilir. Taze umutlar gelişecektir

Yükselen Aslanlar net olmayan konularla kontrolü kaybetmekten endişe duyuyor olabilir. Ortak paylaşımlarda, eşin-ortağın gelirinde belirsizlik olabilir. Koç’ta tutulma cesur olmayı öneriyor . Yabancılarla temaslar bilgi anlamında zenginleştirici olacaktır. Hukuki alanda hızlı gelişmeler olabilir. Mayıs’ta mesleki alanda, toplum önünde özgüven yükseliyor.

Yükselen Başaklar ilişki ve ortaklıkların üzerine eğildiği,  belki kafa karışıklığı yaşadıkları bir dönemdeler. Akışa teslim olmak iyi olabilir. Koç tutulmasında lider olarak öne çıkmaktan, inisiyatif kullanmaktan endişe oluşabilir. Belki korkunun üzerine gitmek gerek? Mayıs’ta eğitimler ve uzak mesafe yolculuklardan keyif alabilecekler.

Yükselen Teraziler hayatın rutininde bir karmaşa olabilir. İşyerinde önünü göremezlik rahatsız veriyor gibi. Sağlığı ihmal etmemeliler. Koç tutulmasıyla yeni ilişki ve ortaklıklar gelişebilir. Hayatın bütün seyrini değiştirecek gelişmeler muhtemeldir. Mayıs’ta ortak paylaşımlar konusunda pozitif gelişmeler olması lazım. Eşin-ortağın gelirinde iyileşmeler var gibi.

Yükselen Akrepler’in bugünlerde yaratıcı kapasite ve hayal gücü aktifleştirebilir. Çocuklarla ilgili konularda özveri, anlayış, bağışlayıcılık olacaktır. Koçtaki Güneş tutulması yeni bir yetenek kazandırabilir. İş yerinde yenilenmeler mümkün. Sağlığa eğilmek gerek. Mayıs’ta Boğa yeniayında ilişki ve ortaklıklarda tekrar güven yaratmak için iyi bir atmosfer var.

Yükselen Yaylar bugünlerde ev-yuva-yerleşim konularında belirsiz bir atmosferde olabilirler. Ailede özveri teması öne çıkıyor. Koç’ta Güneş tutulması çocuklarla ilgili yenilikçi gelişmeler vadediyor. Hayatın keyifli dönemi olacaktır. Hobiler ve yaratıcılık öne çıkabilir. Mayıs’ta Boğa yeniayı iyimser bir ruh haliyle iş konusunda pozitif gelişme vadediyor.

Yükselen Oğlaklar bu dönemde zihinsel karmaşa yaşıyor olabilir. Kardeşler, yakın arkadaşlar için fedakarlık söz konusu. Koç’ta Güneş tutulması yerleşim konusunda yenilikçi bir atmosfer vadediyor. Aile içi konularda inisiyatif kullanma zamanı olabilir. Mayıs’ta sanatsal çalışmalara ağırlık verebilirler. Çocuklar açısından mutlu bir dönem olacağa benziyor.

Yükselen Kovalar bugünlerde maddi konularda kontrolü sağlamakta zorlanabilir. Yaratıcı yetenekleriyle yeni bir gelir yaratma imkanı olabilir. Koç burcundaki Güneş tutulması yeni fikirler, eğitimler ve ticari alanda girişimler vadediyor. Kardeş ve yakın çevreyle ilgili dinamik bir atmosfer olabilir. Mayıs ayı, yuvada huzur ve güven atmosferi getirecektir.

Yükselen Balıklar duygularına kelepçe vurmaktan sıkışık hissediyor olabilir. Olabildiğince gevşemek iyi gelecektir. Nisan’da Güneş tutulması maddi konularda girişimcilik, ataklık ve  mücadele vadediyor. Yepyeni değer yargıları oluşacaktır. Mayıs’ta Boğa’da yeni ay fikirlerini hayata geçirme şansı verecektir. Yakın çevreyle ilişkilerde güven yaratma zamanı olabilir.