Zorlu yıllar bitiyor…

Satürn sizlere kontrollü adımlarla ilerleme ve gelişim vadediyor. En azından artık engellerinizi görüyorsunuz. 2-3 yıl önce huzursuzlukların altında yatanı görmek kolay değildi. Zihninizi netleştiriyorsunuz. Yurtdışı tecrübeniz olabilir. Üst seviye eğitimler düşünebilirsiniz. Hukuki konularda elle tutulur gelişmeler elde edebileceksiniz. Özellikle Şubat ayında emeklerinizin karşılığını alırsınız.  Günün sonunda büyük resme bakınca düşünce sisteminizde bir çerçeve çizdiğinizi göreceksiniz. Yılın ilk yarısında Jüpiter’in desteğini alıyorsunuzMesleki kazançlarınız açısından olumlu bir tablo var. Sosyal çevrenizle güven tazeleyebilirsiniz. Nisan’da aykırı düşünen kimselerden etkilenebilir, umutlarınızı tazeleyebilirsiniz. Yetişkin çocuklarınız varsa onların ilişkileri gündem olabilir.

Jüpiter yılın ikinci yarısında İkizler’de hareket ederken, fırsatları görmek için çabanız önemli. Öte yandan Jüpiter ruhsal gelişme vadediyor. Belki arkanızdan gizli dedikodu yapanlar olabilir. Kim doğru, kim yanlış diye sorgulayacaksınız belki? Sezgileriniz sizi yanıltmayacaktır. Rüyalar ve hayal gücü yükseliyor. Ağustos ve Aralık aylarında sağlıklı karar almak pek kolay olmayabilir.  Şartlar değiştikçe yeni yeni düşünceler karasızlık yaratabilir.

Plüton ortak paylaşımlar, miras konusu, vergiler, krediler konusunda efor sarf etmenizi istiyor. Psikolojik olarak derine inme zamanları. Haziran ayında ilginç gelişmeler yaşanabilir.

Tutulmalar 2024’te sizi yuva, kariyer, ana rotanız ve ilişkileriniz konusunda kararlar almaya davet ediyor.

 

25 Mart 2024’te 5 derece Terazi’de Ay Tutulması size aile içinde dengeleyici bir rol yüklüyor. Dengeli ve tarafsız olmaya çalışacaksınız. Evlilik ve/veya ortaklıklarda kritik dönemeçlere gelebilirsiniz. Hayatınızda önemli tercihler, kararlar, bitiş ve başlangıçlar olabilir.

8 Nisan 2024’te Koç burcunun 19 derecesinde Güneş Tutulması meslekte yenilikçi ve atak bir atmosfere davet ediyor. Kendi yaratıcılığınızı öne çıkartan adımlar atılabileceksiniz. Biraz da agresif bir hava var. Uluslar arası bir alana giriş yapabilirsiniz. Hukuki bir süreç başlayabilir. Ancak Merkür 2-25 Nisan arası Koç’ta geriliyor. Kontrollü ilerlek gerek.

18 Eylül 2024’te 26 derece Balık’ta sisli bir Ay Tutulması var. Zihninizde onlarca fikir karmaşa yaratabilir. Hızlı kararlar almamak iyi olur. Mantıklı hareket etmek için çokça çaba harcayabilirsiniz.

2 Ekim’de 10 derece Terazi Burcu’nda bir Güneş tutulması özel hayatınıza vurgu yapıyor. Kökten yeni temel oluşturma zamanı olabilir. Taşınma, yer değişimi gündeme gelebilir. Aile, yuva, ebeveynler ana gündem maddeleri olabilir.

Sağlığınız açısından 4 Eylül-3 Kasım arasında fazla yorulmamaya bakmalısınız. Duygusal hareket etmeye açık olabilirsiniz.

Maddi kaynaklarınızı Mars geri hareket ederken -6 Aralık sonrası- korumaya çalışın. Harcama yaparken iyice tartmanızı öneririm.

2024 için size tavsiyem meslekte, kariyer alanında yeşermeler olması muhtemeldir. Cesur hareket edin. Özellikle 30 Nisan-9 Haziran arasında imkânlarınızı değerlendirmeye bakın. Kendi imzanızı atacağınız işler yorucu ama sonucu hoş olacaktır. Öte yandan aile ve ilişkiler bu yıl biraz yıpratıcı olabilir. Biliyorum en hassas noktanız aile. Bu yıl aile  ile ilgilenmek sizin işiniz. En akıllıca kararlarınızı Ocak ayı ve Şubat ortasına dek verebilirsiniz. Eşiniz ve/veya ortağınız size gerçeği gösterecektir.

İyi bir yıl dilerim…
Bu arada faydalı bulduysanız yazımı paylaşmayı ihmal etmeyin lütfen:)
Meral Pala
Kişisel Haritanızla Yıllık Danışmanlık (45 dk) İçin Bilgi Alın…
Form burada…