Hırslanıyorsunuz…

İlişkiler, ortaklıklar vasıtasıyla kas yapmaya hazır olun. Önümüzdeki yıllar boyunca Plüton Kova’ya yani sizin karşınıza geliyor. 2023’te biraz bunu hissetmiş olabilirsiniz. Fakat 2024 ve sonrası çok daha derin deneyimler geliyor. 20 yıllık bu süreçte yavaş yavaş bilinçdışında birikenlerle yüzleşiyor olacaksınız. Aslan olmak kolay değil. En büyüksünüz. Ama sizden büyük bir güçle bilek güreşine giriyorsunuz. Unutmayın. Yenerseniz gücünüz tescil edilecektir. Sizin dönüşümünüz başkalarına da kaynak olacak. Bu yıl özellikle Aslan’ın ilk günlerinde doğanlar hareketi başlatanlar olacaktır.

Satürn kişisel gelir-giderleri kontrol altında tutmanızı istiyor. Özellikle Ağustos dönemiyle Aralık dönemi değişken şartlar karasız bırakabilir. Miras, kredi, vergi, eşin/ortağın geliri bu yıl ana gündeminizde yer alacak gibi duruyor.

Ayrıca korkularınızı bastırıyor olabilir misiniz? Satürn örtü çekilmiş duyguların üzerinde çalışmak gerektiğini anlatıyor.

Jüpiter’le Uranüs size yeni bir sosyal kimlik vadediyor. Mesleki alanda ani iniş çıkışlar getirebilir. Sınırlarınızı aşarak büyük bir çıkışa hazırlanıyorsunuz. Kendiniz ve ilişkilerinizle ilgili uyanışlar yaşıyorsunuz. Nisan ayı özellikle dikkat çekici olacaktır.

 Tutulmalar zihninizi harekete geçiriyor 

25 Mart 2024’te 5 derece Terazi’de Ay Tutulması yakın çevreden kimselerle ilişkilerinizi gözden geçireceğinizi söylüyor. Zıtlaşmalar yaşanabilir. BİZ demeye devam edebilmek için epeyce uğraşabilirsiniz. Kardeşler, kuzenler, yakın arkadaşlarla hatta komşularla ilişkileriniz yeni bir evreye girecek gibi duruyor.

8 Nisan 2024’te Koç burcunun 19 derecesinde Güneş Tutulması ufuk açıcı deneyimler vadediyor. Uzak seyahatler ve/veya eğitimler yoluyla yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Hukuk ve medya konusu birden öne çıkabilir.

18 Eylül 2024’te 26 derece Balık’ta sisli bir Ay Tutulması var. Maddi konular vurgulanıyor. Yatırım fikri olabilir. Kredi, vergi konularıyla uğraşma ihtimali var. Akılcı hareket etmeye çalışın. Zira önünüzü göremediğiniz bir dönem olacaktır. Hassas bir dönem. Hayatınızda bitiş ve başlangıçlar olabilir. Olabildiğince akışta kalmak iyi olur. Bu arada boşta bekleyen yaratıcı hayal gücü açığa çıkabilir.

2 Ekim’de 10 derece Terazi Burcu’nda bir Güneş tutulması ilişkilere vurgu yapıyor. Yakın çevrenizle akılcı bir ilişki içinde olma kararı alabilirsiniz. Yine de psikolojik bir mücadeleye hazırlıklı olmakta fayda var.

Merkür 5-28 Ağustos aralığında Başak’ta gerilerken finansal durumunuzu gözden geçirmeniz gerek. Geri adımlar atmanız gerekebilir. Zira gerileme Aslan’ı da etkiliyor. Kendinizi ikili ilişkilerde net ifade etmeye çalışın.

4 Eylül ile 3 Kasım arasında sağlığınızı koruyup kollamak olacaktır. Özellikle psikolojik olarak güçlü olmaya çalışın. 3 Kasım’da Mars Aslan’a ilerliyor. Aralık’ta Mars geri hareketiyle yorucu bir atmosfer başlıyor gibi. Özellikle güç savaşlarına girmemeye bakın. İlişkilerinizi korumak için çabanız gerekiyor.

2024 için size önerim yıl boyunca enerjinizde iniş çıkışlar olabilir. İlişkileriniz de zigzaglar yapabilir. Eğilip bükülmeler yaşanabilir. Bunun için derhal Ocak ayından itibaren hızlıca ruh-zihin-beden dengesini sağlamak için planlama yapmanız olacaktır. Zira biliyorum ki siz her zaman dik durmayı seversiniz;)

İyi bir yıl dilerim…
Bu arada faydalı bulduysanız yazımı paylaşmayı ihmal etmeyin lütfen:)
Meral Pala
Kişisel Haritanızla Yıllık (45 dk)Danışmanlık İçin Bilgi Alın…
Form burada:)