Akrep Burcunda Dolunay

19 Mayıs saat 00:11 sularında gökte Güneş ve Ay karşıt yerleşimdeyken dolunay atmosferini yaşıyoruz.

Hayatımızın bir sadelik, güven ve barış yaratmaya çalıştığımız döneminde Ay’ın Akrep’te olması umduğumuz sükuneti bulamadığımızı gösteriyor. Bilinçaltında gizlenmiş korkular ve bir şekilde halının altına süpürülmüş gerçekler su yüzüne çıkabilir. Hayatımızda bir takım sırlar açığa çıkabilir. Duygu dünyamız bir anda zorlanmaya başlayabilir. Akrep Mars yönetiminde bir burç olduğundan Mars’ın durumuna bakarsak Yengeç’te yerleşik olduğunu görmekteyiz. Ay ve Mars gökte birbirlerini ağırlarken zorlukları olumluya çevirme şansımız olduğunu gösteriyor. İçsel-psikolojik savaşlar verirken zorlanmaları pozitife çevirme imkanımız olabilir.

Akrep burcunun arketipinde bir ölüm ve yeniden doğum teması vardır. Astroloji haritamızda Akrep burcu yönetimindeki konular mücadeleye açılıyor. Sakin atmosferi korumakta zorlanabiliriz. Bir savaş vermek durumundayız.

Derin, tutkulu ve gizemli bir atmosferdeyiz. Sezgilerimiz bu süreçte çok güçlü seyredecektir. Hayal gücüyle bir yaratımda bulunmaya elverişli bir atmosfer var. Öte yandan gökte toprak ağırlığı sabit yere basmamızı istemektedir. Merkür’ün de Boğa da bulunması gerçekçi düşünebilme kapasitemizi yükseltiyor.

Hayatımızda sabit ve güvenli şeyler yaratmaya çalışırken derin bir dönüşüm ve arınma ihtiyacı doğmaktadır. Sezgilerimizi dikkate almak iyi fikir olabilir. Dengeyi sağlamak bize ait.

Herkese mutlu bir dolunay dileğiyle:)

Videoda yükselen burçlara göre etkileri bulabilirsiniz.

Sevgiler;

Meral Pala

16 Mayıs 2019

Bütün hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeden yayımlanamaz.