DEĞİŞİM ZAMANLARI…

 2010 yılı yeni enerjilerle tanışacağımız, önemli değişimlere yelken açacağımız bir yıl olacaktır. Değişime karşı durmak yerine, yüzleştiğimiz güçlü enerjilere karşı akılcı bir tavır takınmak, buna göre stratejiler geliştirmek en mantıklı yaklaşım olacaktır.

 Öncü burçlarda olanların, yani öz burcu ve yükselen burcu,  Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burcu olanlar, bu değişimi en güçlü hissedecek burçlar olduğunu söylemeliyiz. Özellikle bu burçların ilk günlerinde doğanlar, değişim rüzgârlarını 2008 Şubat’ından beri hissetmeye başladılar bile. 2009 Ekim’inden beri sorumluluk bilinci farklı bir boyut kazandı.

 2010 yılı ise, hem kişisel bazda, hem de insanlık tarihinde önemli izler bırakacak gelişmelere imza atabilecektir.

Elbette, yalnızca Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlağın değişime maruz kalacağını düşünmemek gerek. Zodyağın tüm burçları köklü değişiklikler ve hayatın farklı alanlarında, karşı konulmaz enerjilerle karşılaşacaklardır. 

Bu köklü değişime, bir tür aydınlanma ve sorumluluk anlayışında yepyeni bir boyut da eşlik edecektir. Bir anlamda değişimi iliklerimize kadar hissedeceğiz demek yanlış olmaz. Bu durumda, istesek de istemesek de, değişim zamanı, kapıya geldi çattı diyebiliriz. 

Kimi burçlar değişimi çabucak kavrayabilme ve uyum gösterme yeteneğine sahipken, bazılarımız değişime direnç gösterirler. Bazılarımız da asıl değişimi başlatma görevini üstlenirler.

Aslında değişim zamanlarında stratejik taktiklerle, başarılı çıkma şansı yüksektir. Bunun için önceden hazırlıklarını doğru yapan kişilerin sonrasında kendini akışa bırakması verimli sonuçlar doğurabilecektir.

Burçların 2010 yılına ait beklentilerini sağ sütunda bulabilirsiniz…