Önemli Not: Bu sayfaya abone olarak gönderileri erken alabilirsiniz!

Akrepte Dolunay

Yeniden doğmak için önce ölmek gerek. Dolunay zamanları bir sonlanma ve yeni başlangıçları anlatır Bu kez Akrep’te dolunay gerçekten hayatımızda bir devrin kapanışı ve yeniden başlangıcı çağrıştırıyor. Üstelik Akrep iyileştirici bir güç verir. Doğal şifacıdır (healer). Bir tür arınma ve saflaşma zamanı olabilir. Psikolojik olarak iyileşmek için önce bir mücadele gerek. Duyguları en uç seviyede deneyimlediğimiz zamanlardayız. Bugünlerde derinlere inip, yukarılara çıkabiliriz.

Ay yanan yolda, Akrep’te yakıcı duygular getiriyor hayatımıza. Mars ve Ay arasında bir ağırlama var. Bu ağırlama kısmen yorucu ihtirasların üstesinden gelme gücü verebilir.

Psikolojik savaşlar olabilir. Mars’ın da Yengeç’te hareketi duygu dünyamızı savaş alanına çeviriyor. Karmaşa var. Oysaki tam da Boğa dönemini yaşarken sadelik, huzur, güven isteriz. Barış ve sükunet ararız.

Uranüs başroldeyken dolunay aniden gündemi fırtınaya çevirebilir. Kalıplar kırılıyor. Beklenmedik gelişmeler soğuk duş etkisi yaratabilir. Bir uyanış zamanındayız. Sırların ortaya çıkması hem şaşırtıcı hem de psikolojik açıdan yıkıcı olabilir. İntikamcı tutumlar görülebilir.

Maddi dünyada beklenmedik gelişmeler, finans piyasalarında sürpriz hareketler gördük. Devamı gelebilir. Bu arada büyük güç sembolü Plüton durağan halde bulunuyor. Geçmişin izleri, miras niteliğindeki konular bomba gibi gündeme düşebilir. Derinlere gizlenmiş şeyler bir anda dışarı fırlayabilir. Üstüne örtü çekilmiş korkular, ihtiraslar, kıskançlıklar görünür olabilir. Sırlar ortalığa saçılabilir. Pandoranın kutusu açılabilir. Üstelik Satürn dolunaya t-kare yaparken yenilikçi fikirler geliştirmek kaçınılmaz.

Güneş Hamal ve Schedir yıldızlarıyla birleşiyor. Hamal yıldızı kafasının dikine gitmeyi anlatıyor. Schedir ise entrikaları olan dişi gücü sembolize ediyor.

Ülkemizin haritasında Akrep’te dolunay yönetimi temsil eden Güneş’le birleşiyor. Beşinci evdeki dolunay çocuklarla ilgili konuları, spor faaliyetlerini, yarışmaları, moda ve sanatı, tiyatroları, tatil ve eğlence yerlerini, borsayı, kumarı ve sahnedeki temsilciler olarak elçileri dikkat çekici hale getiriyor.

27 Nisan Salı günü sabah 06:31’de 7 derece Akrep’te oluşan dolunay kime ne vadediyor?

Yükselen Koçların, ortak paylaşım alanında mücadele ve dönüşüm var. Eşin geliriyle ilgili bitiş ve başlangıçlar olabilir. Bilinçaltında çözümlemeler yapma zamanı.

Yükselen Boğaların, ilişki ve ortaklıklar önemli bir duygusal mücadele alanı. Bu alanda bir devrim niteliğinde gelişmeler olabilir. Psikolojik savaşlara meyil var.

Yükselen İkizlerin rutin yaşam alanında radikal dönüşümler olabilir. Sağlıkla ilgili efor sarf etmek gerekebilir. Çalışanlar için işte aniden gün yüzüne çıkan gerçekler şaşırtabilir.

Yükselen Yengeçler duyguları yoğun yaşıyor. Aşkta kıskaçlıklar olabilir. çocuklarla ilgili konular karar aşamasında olabilir. Sanatla ilgili hobiler ilgilerini çekebilir.

Yükselen Aslanlar ev, yuva, yerleşimle ilgili bir dönemeçteler. Aile geçmişiyle ilgili gerçekler gün ışığına çıkabilir. Ebeveynlerle psikolojik mücadele olabilir.

Yükselen Başakların yakın çevre, kardeşler, arkadaşlarla gerginlik olabilir. Sırlar açığa çıkabilir. Eğitim hayatı olanların bir karar verme gereği olabilir.

Yükselen Teraziler için maddi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Gelir kaynağı değişebilir. Değer yargılarını masaya yatırıyorlar. Farklı değerler gelişecektir.

Yükselen Akrepler hayata bakış açılarında bir dönüşüm var. Yeni bakış açısıyla ilişkilere dair geriye dönüşü olmayan kararlar alabilirler. Bir devir kapanıyor.

Yükselen Yayların bilinçaltında gizlenmiş duygular bir anda uyanabilir. Kontrol etmekte zorlandıkları şartlar var. Sezgiler güçlü. Sağlığa özen gerek.

Yükselen Oğlakların uzun vadeli hayat planlarında köklü dönüşümlere gidebilirler. Arkadaşlıkların bazıları sonlanabilir. Yeni oluşumlara yelken açma zamanı.

Yükselen Kovalar geminin rotasını değiştirme zamanı. Bir devir sona eriyor. Anayolu değiştirebilirler. Kariyeri olanlar için bitişler ve başlangıçlar olabilir.

Yükselen Balıklar yoğun duygular yaşarken yeni bir dünya görüşü ediniyorlar. Artık farklı bir pencereden bakabilirler dünyaya. Eğitim konusunda ani kararlar çıkabilir.

Mutlu günlere,

Meral Pala