Tempoyu yavaşlatacağınız zamanlar var…

Yükselen Burcunuzu da okumayı unutmayın

2010’dan beri sürprizci Uranüs’ten çok yenilikçi etkiler alan Koçlar hızlı, beklenmedik, sıra dışı gelişmeler yaşadılar. Yepyeni bir kimlik yarattılar. Hayata bakış açıları yeni bir boyut kazandı. 2019 yılından itibaren hayatlarında yepyeni bir sayfa açıldı. Uranüs onların yeni değer yargıları oluşturmalarına zemin yaratıyor. Maddi kaynaklarında yenilikler oluşmaya başladı. 2025’lere kadar da yeni değerler oluşmaya devam edecektir.

Öte yandan Satürn yeni bir hayat yolu belirlemeye ve sınırlarını çizmeye davet etmekte. Kariyer alanında somut bir yapılanma içinde oldukları gözlemleniyor. Yine 2008’den beri görülen değişimler elle tutulur seviyede yaşanıyor. 2020 yılı Satürn ve Plüton kariyer alanında büyük mücadelelere işaret ederken Jüpiter’in de Oğlak burcuna ilerlemesi açılım ve bir üst mevki vadediyor. Maddi dünyada başarı beklemek gerekir. Aslında 22 Mart’tan itibaren Satürn’ün Kova burcunda ilerlemeye başlaması ideallerini somutlaştıracağının işareti olarak gözüküyor.

Ancak Mars’ın 10 Eylül-14 Kasım aralığında geri hareketi Koçlar için yavaşlama dönemi olacaktır. İleri doğru adımlara atmakta zorlanma olabilir. Kendileriyle hesaplaşma zamanları olabilir. Ayrıca ilişkilerde benlik çatışmalarına girebilirler. Ortaklık ve evlilikler için biraz riskli bir dönem olabilir. Sağlığa fazladan özen göstermek akılcı olacaktır. Ortaklıktan gelen kaynaklar, miras, kredi konuları bu dönemde uğraşı gerektirebilir.

Ayrıca 13 Mayıs-25 Haziran aralığında Venüs İkizler’de geri hareke halindeyken kardeşlik, arkadaşlık, komşuluk ilişkileri, evlilik ilişkileri gündeminize oturabilir. 2012’deki ilişki temaları yeniden canlanabilir. Ticari konularla uğraşanların bir yavaşlama, problemli durumlarla karşılaşma ihtimali olabilir.

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Bu arada 4 Haziran’dan itibaren Kuzey Ay Düğümü İkizler’e ilerliyor. 1,5 yıl boyunca eğitimler, zihinsel çalışmalar, ticari faaliyetler ve yakın çevreyle ilişkiler açısından olumlu bir zaman dilimi olacaktır. Güney Ay Düğümü uluslar arası konular, hukuki işler, yüksek öğrenim konuları, yurtdışı bağlantıları konusunda testler getirebilir. İnançlarını pratik bilgiyle harmanlamak çok daha iyi sonuçlar getirecektir.

21 Haziran tarihinde oluşan Güneş tutulması aile-yuva-ev-yerleşim konularında dikkat çekici gelişmeler vadediyor. Kariyere yönelik hareketlenmeler de olabilir. Temkinli hareket etmelisiniz.

14 Aralık’ta Yay burcundaki Güneş tutulması ise yeni ufuklara yelken açmayı getiriyor. Uzak seyahatler veya yeni üst seviye bilgiler gündeme gelecektir. Aceleci olmamak önemli olacaktır.

Yengeç (10 Ocak), Yay (5 Haziran), Oğlak (5 Temmuz)ve İkizler (30 Kasım) burçlarında Ay tutulması var. Yengeç ve Oğlakta hedefler, kariyer, statü, ev ve aile konularını dönüm noktasına getirebilir. İkizler ve Yay’daki tutulmalar ise zihni aktif hale getiriyor. Eğitim alanında ve/veya yolculuklar alanında hareketlilik yaratabilir. Fikirlerinin, görüşlerin ortaya çıkış zamanları olabilir.

Merkür’ün geri gittiği zamanlarda pratik yaşamın içinde düzeltilmeyi bekleyen işler çıkabilir. Öncelikle 17 Şubat-10 Mart arasında Balık ve Kova burçlarında gerilemeyle kendilerini kurban psikolojisine kaptırma ihtimali olabilir. Ayrıca arkadaşlıklar gündem yaratabilir. Uzun vadeli hayat planları irdelenebilir.

Daha sonra 18 Haziran-12 Temmuz aralığında özellikle Yengeç burcunda gerileme esnasında evde ve aileyle ilişkilerde problemli durumlar görülebilir.

En son olarak da 14 Ekim-3 Kasım arasında bir gerileme var. Bu da Akrep ve Terazi’de olacaktır. İkili ilişkiler ve ortak paylaşımlar açısından önemli zamanlar olabilir. Yavaş ilerleyen konular temponuzu düşürmeyi gerektirebilir.

2020 yılı size mutluluk getirsin.