Sürprizler çok fazla…

Yükselen Burcunuzu da okumayı unutmayın

Parlaklığını vurgulamak isteyen Aslanlar için Uranüs sürpriz çıkış yapma imkânı tanıyor. Burcun ilk haftasında doğan Aslanlar toplumsal rol ve kimliklerini tümden değiştirmeye gidebilirler. Mesleki konularda yeni şeyler deneyimlemeye hazır olmakta fayda var. Hayatta gittikleri yönü değiştirebilirler. Dümeni tamamen farklı yöne kırma yılı olabilir. Köklerden ayrılma ve yer değiştirme olabilir. Yerleşimle ilgili tamamen yenilikçi bir adım atabilirler. Ebeveynler bu yılın ana konularından birisi olabilir. Onlardan apayrı bir yerde yaşama durumu olabilir. Ancak hayatınızda köklü değişimlere dirençli olmamalısınız. Büyük yenilikler, sürpriz değişimler yaşarken zorlayıcı olsa bile zamanla bir üst bilince geçtiğinizi fark edeceksiniz.

Yönetmeyi seven Aslanlar yeniliklerin keyfine varma noktasına ulaştıklarında radikal değişimlere çok daha sıcak bakacaklardır. Genç Aslanlar için yeniyi benimsemek daha kolay olabilir. Orta yaş ve üzerindeki Aslanlar rahatının bozulmasından pek haz etmeyebilirler. Ancak bilinçte açılma, ilişkilerinde eski kalıpları kırmak rahatlama duygusunu hissettirecektir. Bilgiyle gelen bir aydınlanma yaşarken gücünüze güç katabileceksiniz. Farklı düşünüşler yaratıcılığınızı besleyecektir. Kendinizi parlatma yönteminiz bile değişiyor.

Bu arada üniversiteyle ilgili konular, din kökenli mevzular ile hukuka ilişkin meseleler size farklı ve sürpriz açılımlar getirebilir. Belki de yurtdışı ve yabancı kaynaklı açılımları göreceksiniz.

Bu yıl ayrıca sosyal çevrede genişleme beklemek gerek. Yeni tanışacağınız ve sonradan ortak hedeflere sahip olacağınız kimseler size yeni umutlar ve yeni hayat planları aşılayacaktır. Zira gerek tutulmalar gerekse Ay düğümleri,  İkizler-Yay eksenine kayarken size yeni hayat planları vadediyor.

Bu arada çocuklarla ilgili konular size sorumluluk duygusu hissettirecektir. Yılın ikinci yarısından itibaren yükünüz artıyor. Hayatın eğlenceli kısmına odaklanmakta zorlanabilirsiniz.

13 Mayıs-25 Haziran aralığında İkizlerde Venüs gerilemesi var. Sosyal bağlarınızı, arkadaşlıklarınızı ince eleyip sık dokumaya başlayacağınızı işaret ediyor. Topluma fayda sağlayacak işlerin askıya alınması ihtimali olabilir. Bu gelişme özellikle yükselen Aslanlar’ın yakın çevrede bulunanlar, kardeşler, dostlar ve komşuları da dikkatlice takibe alacağını anlatıyor.

Koç Burcu’nda Mars geri hareketi 10 Eylül-14 Kasım aralığında oluyor. Bu süreç hayatın anlamını sorgulama ve hayat görüşünüzü yenileme zamanı olacaktır. Tabii bilginizi sorgulayıcı bir yaklaşım geliştireceğinizi de beklemek gerek.

Satürn’ün burç değiştirmesi sizin için evlik ve ortaklıkları gündeme getirecektir.

22 Mart 1 Temmuz arasında Satürn Kova’da hareket ediyor. Bu gelişme sizin karşıt burcunuzda oluyor. Evlilik veya ortaklık konularında somut gelişmeler beklemelisiniz. İlişkiler evliliğe gidebilir mesela. Yahut ilişkileri bitirmeye yönelebilirsiniz.  1 Temmuz sonrası Satürn Oğlak burcuna geri dönüyor. Kasım ve Aralık dönemlerinde günlük rutin işlerinizde yoğun çalışmanız, yeni oluşumlar içine girmeniz kuvvetli bir ihtimal. 19 Aralık’tan itibaren artık hayatınızda kalıcı olarak yeni bir sayfa açılacaktır. Bir ilişki ve/veya ortaklık başlatma zamanı olabilir. Üstelik de kısa sürede ilişkiler boyut değiştirebilir. Mesleki alanda da görünürlüğünüz yükselişe geçiyor.  Ayrıca mesleki alanda uzun soluklu bir ilerleme dönemi başlıyor.

21 Haziran’da Yengeç burcunun ilk derecesindeki Güneş tutulması civarında yaratıcılığınız tetikleniyor. Bu esnada şartları kontrol etmeye çalışmamanızı önerebiliriz.

14 Aralık’ta Yay burcundaki Güneş tutulmasıyla birden kendinizi sahnede ışıldarken görebilirsiniz. Yaratıcılığınız öne çıkacaktır. Çocuklarınız varsa onların hayatında yeni başlangıçlar beklemelisiniz. Belki de çocuk sahibi olabilirsiniz. 2020 ve 2021 yılları tutulmalarla size pozitif gelişme vadediyor.

Ay tutulmaları Yengeç (10 Ocak), Yay (5 Haziran), Oğlak (5 Temmuz)ve İkizler (30 Kasım) burçlarında oluyor.  Yengeç ve Oğlak tutulmaları yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi ortaya koyma zamanları olabilir. Ancak bilinçaltının tetiklenmesi korkuları da uyandırabilir. Yay ve İkizlerdeki tutulmalar yeni sosyal bağlantılar getirebilir. Eskileri bitebilir. Ayrıca yeni aşklar gelişebilir.

Merkür’ün geri hareketlerine dikkat etmek gerek.

Öncelikle 17 Şubat-10 Mart arasında Balık ve Kova burçlarında gerileme var. Ortak paylaşımlar ve ilişkiler mercek altında olacaktır.

Daha sonra 18 Haziran-12 Temmuz aralığında Yengeç’te gerileme yaşanırken kontrol dışı gelişmeler olabilir. Ruhsal seviyede zorlanma hissedilebilir.

En son olarak da 14 Ekim-3 Kasım arasında bir gerileme var. Bu da Akrep ve Terazi’de olacaktır. Hayatınızı kökten sorguya çekebilirsiniz. Zihninizde bir denge yaratmakta zorlanma olabilir. Biraz karasız bir dönem olacaktır.

2020 yılı size parlama şansı versin.