Neptün Etkili Günlerdeyiz

12 Aralık Perşembe sabah saatlerinde 08:12’de gökyüzü ışıkları karşı karşıya geliyor. Dolunay atmosferi Neptün etkisinde olacak. Değişken burçlar arasında oluşan T-Kare kaygan zeminde dans etmeye çalıştığımızı anlatıyor. Güneş ve Ay’ın değişken Yay-İkizler burçlarında yer alması bilginin yığınlar halinde hayatımızı istila ettiğini gösteriyor. Zihinsel ve sinirsel burçlarda oluşan bu tablo zihnimizin yorulduğunu işaret ediyor. Sinir sisteminin de yıpranmaya açık olduğunu düşünmeliyiz. Zihindeki Neptünyen durumlar kafa karışıklığı, dağılma ve karmaşa yaratabilir. Ayrıca yalan haberler, yanılsama yaratan bilgiler karşımıza çıkabilir. Eğitim hayatında problemli durumlarla karşılaşabiliriz. Sınavlarda fazladan kontrol yapmayı önerebilirim.

Dolunay zamanı Neptün etkisiyle fedakârlıklar gerektirebilir. Kurban psikolojisine yatkınlık olabilir. İkizler burcu çok renkli çok sesli bir atmosfere işaret ediyor.

İkizler burcundaki bu dolunay Yay burcundaki Merkür yönetiminde oluyor. Merkür Yay’da zararlı çalışıyor. Ayrıca Merkür’ün Retro Uranüs’le karmik açısı (150 derece)  hastalık açısı olarak sağlık konularını gündeme getirebilir. Sinir sisteminin yanı sıra, eller, kollar, omuzlar, solunum sistemi akciğerlerle ilgili konuları gündeme getirebilir. Yay burcunun temsil ettiği siyatik sinirleri, kalçalar, uyluklar ve karaciğerle ilgili konular ortaya çıkabilir.

Yükselen burçlara göre değerlendirirsek,

Koç Burçları için zihinsel karışıklıklar olabilir. İmza atılacak yerlerde çifte kontrol gerekli Yollarda dikkatli olunmalı.

Boğa Burçları için; finansal konularda hatalara açık bir iklim var. Arkadaşlar yanılsama yaratabilir.

İkizler Burçları için ilişki ve ortaklıkları karmaşa yaratabilir. Mesleki alanda kararsızlıklar olabilir.

Yengeç Burçları için ruhsal seviyede huzursuzluk yaşanabilir. Uzak görüşlülük yaratamayabilir.

Aslan Burçları için uzun vadeli hayat planları netliğini kaybedebilir. Bilinçaltından gelen korkular uyarıcı olabilir.

Başak Burçları için mesleki alanda kaotik durumlar görünür olabilir. İlişkiler şaşkınlığa sebep olabilir.

Terazi Burçları için hukuki konular, eğitimle alakalı konular, uluslararası nitelikli işler zorlanma yaratabilir. Gündelik yaşam konularından kaynaklı durumlar oluşabilir.

Akrep Burçları için ortak paylaşımlar, eşin geliri, krediler, vergiler uğraştırabilir. Bilinçaltının korkuları görünür olabilir. Egonun aşırı kullanımı zorlanma sebebi olabilir.

Yay Burçları için ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar dönemece gelebilir. Aile içi durumlar, geçmişten gelen konular kaos yaratabilir. Evdeki atmosfer önemli.

Oğlak Burçları için sinir sağlığına dikkat edilmeli. İşyeri konuları gerginlik yaratabilir. Zihne aşırı yüklenmelere karşı dikkatli olunmalı.

Kova Burçları için çocuklar ve özellikle onların eğitimiyle alakalı konular önemli bir kırılma yaratabilir. Finans kaynaklı durumlar gerilime sebep olabilir.

Balık Burçları için ev, aile, yuva ve yerleşimle ilgili konular ikili durumlara açık olabilir. Kendileri ve ilişkilerinden kaynaklı karmaşık durumlar sebep yaratabilir.

İkizler burcundaki dolunay hepimizin hayatına iyilik getirsin.

 

Meral Pala
11 Aralık 2019

Bu yazının bütün hakları saklıdır. Kaynak göstermeden yayımlanamaz.