ancient

Güz Dönemi Astroloji Eğitimi 

2015-2016 sezonunda eğitimlerimiz Eylül ayının ilk haftasında başlıyor. Hafta içi ve hafta sonu derslerimiz “Temel Bilgiler”ve  “Öngörüm Teknikleri”olarak 2 farklı seviyede yapılmaktadır.

Az sayıda kişiyle yaptığımız eğitimlerimizde Modern ve Ortaçağ teknikleri işlenmektedir. Derslerin tamamı tarafımdan verilmektedir. Eğitimde rahat anlaşılır ve pratik bir anlatıma özen göstermekteyim. 

Her haftanın ders notları mail yoluyla öğrenciye gönderilmektedir. Butik eğitimlerimiz en fazla 5 kişilik gruplar halinde, yoğun bir programla gerçekleşmektedir. Temel Eğitimin tamamı 32 haftadır. Dönem sonunda sınavda başarılı olanlar “Öngörüm Teknikleri” eğitimine devam edebilirler.

Eğitime katılan kişilerin bir astroloji programı edinmeleri şiddetle tavsiye edilir. Ayrıca İngilizce bilmek ve üniversite eğitimli olmak astroloji öğrencileri için önemli bir avantaj sağlamaktadır. 

Hafta sonu programı 5 Eylül (ileri seviye) Cumartesi ve 6 Eylül(temel seviye) 2015 Pazar günü başlıyor.

Hafta içi temel eğitim 18 Kasım 2015 Çarşamba akşamı başlıyor. Ders saatleri 19:00-22:00 arasıdır.

Hafta içi 30 Kasım 2015 Pazartesi akşamı ileri seviye eğitimi 19:00-22:00 arasıdır.bilirler. Sınav tarihi 22 Kasım Pazar günüdür. 

Online dersler ise Kasım ayında başlayacaktır.

Temel Eğitime katılan bir öğrenci astrolojik doğum haritasını yorumlayabilecek donanıma sahip olmaktadır. Bu eğitimde doğum haritası yorumlamaya yarayacak elementler, nitelikler, gezegenler, burçlar, evler ve açılar ele alınacaktır. Ayrıca gezegenlerin vaatlerini yerine getirme gücüne sahip olup olmadıkları, Ay fazları, harita tipleri, Ay’ın Düğümleri, doğum öncesi tutulmaları ele alınacaktır. Gök haritası hesaplama dersiyle efemeris okuma pratiği verilmektedir. Teorinin yanı sıra örneklerle konular pekiştirilir.
İleri Seviye- Öngörüm Teknikleri- eğitimi ayrıca 32 haftadır. Burada ileriye yönelik öngörümde bulunmak üzere transitler, ilerletimler, dönüş haritaları, firdaria, profection, orta noktalar, harmonikler, kompozit ve sinastri haritaları yardımıyla ilişki analizi, arap noktaları, dünya astrolojisi, herhangi bir iş için zamanı belirlemek üzere seçim astrolojisi üzerinde durulmaktadır. Ayrıca A*C*G (Astrocartography ve rektifikasyon çalışmaları yapılır.

Eğitimlerimizde “astrolojide etik kurallar” üzerinde hassasiyetle durulur. Ayrıca”Astrolojik danışmanlık teknikleri” ve astroloji tarihçesi eğitim kapsamındadır.  Programın tamamı 64 haftadır.

Eğitimlerimizde modern ve klasik astroloji teknikleri beraber ele alınmaktadır.

Arzu edenler ayrıca 4 haftalık-toplam 12 saat- saat astrolojisi (horary astroloji) eğitimine katılabilir.

Derse katılamama halinde sorumluluk öğrencilerin kendilerine aittir.

Tüm sınavlarda yeterlilik gösterenler “Başarı Sertifikası” alır.

Kurs bedeli: (aylık; her 4 ders için) 340.-TL

Eğitim programının detayları hakkında bilgi almak isterseniz,

İletişim: astrolojikosesi@hotmail.com

0212 245 43 33 veya 0532 604 67 43

Skype: astrolojikosesi

Eğitim Yeri- Adres: İnönü Caddesi. Çifte Vav Sokak (Emektar) No:2

Gümüşsuyu-Taksim

Eğitmen: Astrolog Meral PALA

Kısa öz geçmişinizi ve astrolojiye olan ilginiz hakkında kısa bir yazıyla kendiniz hakkında bilgi verebilirsiniz.

23 Ağustos Pazar günü saat 14:00’te Gümüşsuyu adresimizde bir tanışma toplantısı yapılacaktır. Yeni eğitim sezonunda görüşmek dileğiyle…

Bu sayfayı ilgisini çekeceğini düşündüğünüz kişilere iletmeyi ihmal etmeyiniz!