venus_boticelli[1]

Workshop

13 Şubat 2013

19:30-21:30

Sunum: Meral PALA

Platon der ki, “Ölümsüzlüğün peşinde koştuğumuz için sürekli üremek istiyoruz. Bu istek çırpınış, kahramanlık ve fedakârlık eylemlerinin de ateşleyicisi.” Yani, insanoğlu var olduğundan beri genetik olarak yenilenme arzusuyla aşkı deneyimliyor…

Psikalizin kurucusu Freud’a göre ise; aşka duyulan özlem, erken çocukluk dönemine ait genellikle anne ve babalara yeniden kavuşma isteğinden doğuyor.
Aşk bir bağımlılık mıdır, beyni nasıl etkiler, kişiyi büyütür mü, yoksa ikiye mi böler, aşkta mantık var mıdır, aşkın tarifi yapılabilir mi sorular tartışıladursun, Yunan mitolojisindeki aşk ve güzellik tanrıçası Afrodit, astrolojik bir haritada kişinin zevklerini gösterir, duygusal ve romantik ilişkileri, evliliği ve bundan beklentileri hakkında önemli bilgiler verir. Bir kadının haritasında Venüs, onun feminen doğasını anlatır. Bir erkeğin haritasında ise, ne tür dişi figürlere doğru çekildiğini gösterir.

İşte bu workshop içinde astrolojik olarak kişinin haritasında Venüs’ün bulunduğu burca ve ilişkileri anlatan 7. Ev ile bu evin yöneticisine göre aşktan, sevgiden, ilişkilerden ve evlilikten ne gibi beklentiler içinde olduğunu, ilişkilere nasıl yaklaştığını konuşacağız.

Katılımcıların astrolojik haritasında Venüs’ün yerleşiminin ve ilişkiler evinin  değerlendirmesi yapılacaktır. Bu workshop’un amacı astrolojik haritanız vasıtasıyla ilişkileriniz hakkında, sevgiden aşktan beklentileriniz, ilişkiler içindeki duruşunuz ve karşı tarafı nasıl cezbettiğiniz konusunda ve ilişkilerde sürekli tekrar eden temalar ve yaşanan sorunlar hakkında farkındalık yaratmaktır.

Katılım için tam doğum tarihinizi gün / ay / yıl olarak doğum saatiniz ve doğum yerinizle birlikte astrolojikosesi@hotmail.com adresine yazabilirsiniz.

Katılımcı sayısı 6 kişi ile sınırlıdır.

Doğum bilgileriniz ve rezervasyon için astrolojikosesi@hotmail.com adresine mesaj gönderiniz.

Katılım bedeli: 50.-TL (KDV dahil)

ADRES:
İnönü Caddesi. Çifte Vav Sokak üzerinde Emektar Sokak No:2

Gümüşsuyu-Taksim

(Alman Konsolosluğu yanından Çiftevav Sokağa giriş bulunmaktadır)