van_gogh[1]Van Gogh’un ‘Yıldızlı Gece’ adlı eseri

Seminer Tarihi: 20 Ocak 2013-Pazar

Bu çalışmada bir astroloji haritasında “Ay” ile “İlerleyen Ay”ın evresi, doğum haritasındaki Ay ile kurduğu açısal ilişkiler konu edilmektedir.   İlerletilmiş Ay, içinde olduğumuz duygusal mevsimi anlatırken, doğum haritasındaki Ay ile arasında kurduğu bağ, hayatımızdaki belirli dönemeçlere işaret etmektedir. Ortalama her 28 yılda bir Ay başlangıç noktasına döner. Bu en başa dönme sürecinde geçirdiği evreler hayatımızdaki önemli kırılma noktalarına denk gelir.

Ay, astrolojide güdüsel yaklaşımlarımızı, duygusal alt yapımızı ve bunu ifade etme biçimimizi, evimizi ve kişisel yaşantımızda evdeki duygusal atmosferi, hafızamızı, geçmişle bağlarımızı, kökleri, anneyi, bedenin doğal ritmini ve ışığın sönmesi olarak ölümü anlatır. Ayrıca anne olmakla ilgili potansiyeli ve bir kadının haritasında nasıl bir anne olacağına dair bilgiler verir. İlerletilmiş Ay ise,  duygusal yolculuğumuzu anlatmaktadır. Diğer deyişle hayatın belli bir kesitinde neye hazır olup olmadığımızı gösterir. Ay’ın dairesel biçimde ilerlemesi,  geçmişle döngüsel bağlar kurarak  ileriye uzandığımızı gösterir.

İçsel yolculuğumuzun evreleri hayatın önemli dönemeçlerine ve çıkış noktalarına işaret eder. Geleceğe giden yolda Ay’ın, doğum haritasına göre döngülerini takip ederek kısır döngü içinde kalmak yerine ilerleme kaydedebiliriz. Bu çalışmada ilerletilmiş Ay’ın natal Ay ile oluşturduğu evreler konusunda bilgilendirme yapılacaktır.

Seminerde, 28 yıllık döngülerin kişisel yaşantımıza getirdiği  temalar hakkında değerlendirmeler yapılacaktır.

Sunan Meral PALA, C.M.A.

Katılımcıların haritaları üzerinden örnekleme yapılacaktır.

En geç 18 Ocak Cuma günü katılım için bilgilerinizi göndermeniz gereklidir.

Kayıt için astrolojikosesi@hotmail.com adresine mesaj gönderiniz veya 0532 604 67 43 numaradan irtibata geçiniz.

Yer sayısı sınırlıdır.

Adres: Urban Station-Maslak

Ayazağa Mah. Veko Giz Plaza. No:85  (İTÜ-Ayazağa metro istasyonuna 5 dak. yürüme mesafesindedir)

Saat: 10:00-17:00

Seminer Bedeli: 100.-TL (KDV dahil)