GÜNEŞ ASLAN’da İLERLERKEN BURÇLAR NASIL ETKİLENİYOR?

ÖNCELİKLE YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUMANIZI ÖNERİRİM!
Yükselen Burcunuzu öğrenmek için, doğum tarihinizi gün / ay / yıl olarak doğum saatiniz ve doğum yerinizle birlikte astrolojikosesi@hotmail.com adresine e-posta gönderebilirsiniz!

23 TEMMUZ -24 AĞUSTOS DÖNEMİ

KOÇ: Temmuz ayının ilk yarısında ev, aile, yuva, yerleşim konularında yeni girişimleriniz olmuş olabilir. Şimdi artık bu başlangıçları olgunlaştırma sürecindesiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koymanın tam zamanı, Toplumsal arenada artık çok daha görünür olabileceksiniz. Özellikle Koç’un ilk günlerinde doğanlar için, değişim karşı konulmaz biçimde hayatınızda, şekil almaya başlıyor. Ancak bu arada kimliğinize dair bir takım kişisel sorgulamalara gidebilirsiniz. Dışarı gösterdiğiniz yüzünüz bir sorgulamadan geçebilir. 26 Temmuzda Dolunayla birlikte kişisel yaratımlarınızı toplumsal alana taşımakla alakalı gelişmeler olabilir. 19 Ağustos’tan itibaren günlük yaşam akışında sözlere dikkat edin, yanlış anlaşmalardan kaçının. Kendiniz için bir sağlık programı; mesela diyet, spor düşünebilirsiniz.

BOĞA: Aileye ve yuvaya odaklandığınız bu günlerde, mesleki konulara hassasiyetleriniz gerilim sebebi olabilir. 26 Temmuzda dolunay profesyonel iş yaşamınıza dair belirsizlikleri bertaraf etmenize yardım edebilir. Çalışma ortamında disiplini sağlamak durumundasınız. Yaklaşık son 2 yıldır hayata bakışınız büyük ölçüde değişmiş olabilir. Fakat artık gündelik rutin düzeni yeniden yapılandırmaya yönelik çalışmanın zamanı gelmiş. Artık yeni ve kalıcı bir düzen kurmanız gerekiyor. Bu günlerde çok çalışabilirsiniz. 8 Ağustostan itibaren çalışmalarınızdan beklediğiniz maddi kaynaklar gelmeye başlayacaktır. Böylelikle huzurunuz yükselerek, çok daha pozitif enerji yayabileceksiniz.

İKİZLER: Maddi konularda yeni başlangıçların olduğu bu günlerde, hayatınızda en öncelikli konu maddi güvenliğiniz olacaktır. O yüzden tatil planları yapmaktan kaçınabilirsiniz. Ancak kısa yolculuklara çok açıksınız. 26 Temmuzda oluşacak dolunayla birlikte ticari konularda yaratıcı yaklaşımınız sizi kazançlı kılabilir. Hobilerinizi bir ortaklığa dönüştürebilir, yepyeni ve sıra dışı sosyal bir çevreye girebilirsiniz. Kendinizi, abartılı ve dikkat çekici olarak ifade edebilirsiniz. İlişkiniz somut bir şekle bürünebilir. Hayatınızda köklü değişiklikler birbiri ardı sıra gerçekleşmeye başlayabilir.

YENGEÇ: Hayatınıza yeni bir temel atmaya çalıştığınız başladığınız bu dönemde disiplin mecburiyeti var. Sürpriz gelişmeler sizi bir anda geri dönüşü olmayan noktaya getirebilir. Kabuk değiştirme ihtiyacı uzun süredir sizi zorluyordu, ancak bundan böyle her şey daha süratli biçimde, değişimi hayata geçirmenize zemin hazırlıyor. Mesleki yaşamınız sürprizlere açık durumda. Yengeç’in ilk 5 günlük döneminde dünyaya gelenler için gelişmeler çok daha etkin olacaktır. 26 Temmuzdan dolunay maddi konularda farkındalık getirecektir. Eğitim ve zihinsel konularda aktif olacağınız bir dönem. Ruhsal açıdan yorucu bir süreçtesiniz.

ASLAN: Güneş sizin burcunuzda ilerlemeye başladı. Yılın en dikkat çekici dönemindesiniz. Yeni bir yaşa girmenin getirdiği düşüncelerle hayatınızı gözden geçirebilirsiniz. Uzun süredir aklınızda olan yeni bir eğitim konusunda somut ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Hayat görüşünüz genişliyor, açılıyor. Hayatınızdaki rutin düzeni yeniden şekillendiriyorsunuz. 26 Temmuz civarı dolunay günlerinde ilişkiniz de netlik kazanacaktır. Ancak sözlere dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşmalar söz konusu olabilir. Ağustosun ilk haftasından sonra yakın çevrenizle uyumlu olabileceksiniz.

BAŞAK: Bilinçaltından gelen etkilerle ruh dünyanız hareketli. Örneğin rüyalarınız sizi ruhsal boyutta düşünmeye zorlayabilir. 28 Temmuzdan itibaren yönetici gezegeniniz burcunuza ilerliyor. Düşünceleriniz bilinçaltından çıkıp, bilinç düzeyinde etkin olacaktır. Zihinsel olarak aktif bir süreç, ancak 19 Ağustos’tan itibaren Merkür’ün geri hareketiyle birlikte kendinizi ve ilişkinizi irdelemeye geçebilirsiniz. Maddi konular gündeminizin ilk maddesi. Somut gelişmeler kaydetmek durumundasınız. Başkalarının kaynaklarından ve/veya ortaklıklardan beklenmedik kazançlarınız olabilir. Ancak 30 Temmuz’dan maddi kaynaklarınız ve ortaklaşa yatırımlara dikkatli yaklaşmanızda fayda var. Bu tarihten itibaren gereksiz harcamalara dikkat edin.

TERAZİ: Sosyal çevrenizde yaratıcı ve lider duruşunuzla dikkatleri çekmektesiniz. Satürn, önümüzdeki 2 yıl boyunca sizin burcunuzda somut işler çıkartmanıza imkân verecektir. Gökyüzünde enerjiler sürpriz gelişmelerle birlikte sorumluluk almaya, disiplinli olmaya ve güçlü değişikliklere zorluyor. Özellikle Terazi’nin ilk günlerinde doğanlar için hareketlilik çok daha yoğun olacaktır. 30 Temmuzdan itibaren Mars çok daha aktif olmaya zorlayacaktır. Çatışmalara açık durumdasınız. Ancak 8 Ağustostan itibaren yönetici gezegeniniz Venüs, sizin burcunuza ilerliyor. Bu tarihten itibaren uyumu ve barışı yakalamanız daha kolay olacaktır. Estetik alanda yaratıcı olabilirsiniz.

AKREP: Kariyere odaklandığınız bu günlerde, parlak fikirlerinizle dikkat çekiyorsunuz. İş ortamınıza dair gelişmeler, sürpriz yenilikler söz konusu olabilir. Ortak çalışmalar iş yükünüzü arttırabilir. Ancak kontrol etmekte güçlük çektiğiniz düşünceler sizi yorabilir. Gizli düşmanlıklarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. 8 Ağustos’tan sonra bilinçaltı kaynaklı rahatsızlıklardan sıyrılabilirsiniz. 26 Temmuz’da oluşan dolunaya dikkat edin, çünkü mesleki yaşamınızla ilgili belirsizlikler netlik kazanabilir. Bir dönüm noktası olma ihtimali çok yüksek. 19 Ağustostan itibaren sosyal çevreniz tarafından yanlış anlaşılmamak için özen göstermelisiniz. Ruhsal ve fiziksel sağlığınıza dikkat etmek adına sizi iyi edecek çalışmalara başlayabilirsiniz.

YAY: Yabancı kültürlerden kimselerle bol iletişim halinde olabilirsiniz. Aslında sizin hayata bakışınızı geliştiren bu temaslar hayatınızda gerekli olan köklü değişimin temelini oluşturabilir. Yaratıcı konularda atacağınız somut adımlar gelir kaynaklarınızı da tamamen değiştirmek anlamına gelebilir. Toplumsal arenada fikirlerinizle ilgi topluyorsunuz. Etrafınızdakiler sizin büyük fikirlerinize alışkınlar. Bu defa analiz yeteneğinizi takdir edeceklerdir. 19 Ağustostan itibaren 12 Eylül’e dek profesyonel yaşamınızda yanlış anlaşmalardan kaçınmalısınız. 26 Temmuzda dolunay zamanı ilişkinize yoğunlaşmak durumundasınız. Bu konuda netleşmeye ihtiyacınız var.

OĞLAK: Temmuz ayı başlarında ortaklık ve ilişkiler alanında yeni başlangıçlara imza atmış olabilirsiniz. Bu günlerde, maddi paylaşımlara odaklanıyorsunuz. Finansal konular, kredi vs işlemleri sizi meşgul ediyor. Profesyonel yaşamınızda çabalarınız meyve vermeye başlıyor. Mesleki alanda son derece verimli bir dönemdesiniz. Özellikle Oğlak’ın ilk günlerinde doğanlar için, tam bir hızlanma süreci başladı. Duygusal olarak çalkantıda hissetseniz bile, bu değişim ve çürümüş olanı hayatınızdan söküp atma fırsatını kaçırmamalısınız. Uzun yolculuk planlarıınız varsa 19 Ağustostan önce işlerinizi toparlamakta fayda var. 26 Temmuz dolunay civarında finansal konularda kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

KOVA: Hayatınızda, gündelik yaşam alışkanlıklarınızı, işyerinizi, rutin düzeninizi etkileyecek radikal yenilikler yaşamış olabilirsiniz. Güneş’in Aslan Burcuna ilerlemesiyle ilişkinize ve/veya ortaklığa odaklanmaktasınız. 26 Temmuzda oluşan dolunay, bu konularda bir aşama kaydedebileceğinize işaret ediyor. Karşınızdaki kişilerle yanlış anlaşma riski yüksek. Sözlerin gerçek anlamını kaybetmesi mümkün gözüküyor. Zihniniz son derece aktif, eğitim alanında ani kararlar verebilirsiniz. Sürpriz başlangıçlar yapabilir, sorumluluk altına girebilirsiniz. 19 ağustos’tan itibaren finansal konularla, özellikle ortaklaşa paylaşılan maddi değerlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

BALIK: Temmuz başlarında, hayatınızda size keyif veren yeni oluşumlar başlamış olabilir. Ya yeni bir aşk veya yeni hobi ya da yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceğiniz yeni bir alan açılmış olabilir. Her ne olursa olsun son gelişmeler rutin hayatınızda değişikliklere neden oluyor. Bu başlangıç sizin finansal kaynaklarınızda da yeni bir yapılanmayı beraberinde getirecektir. Disiplin ve organize olma gereği yüksek. Maddi konularda sürprizlere da açık olmalısınız. Bu arada materyal dünyadan çok kişisel değerlerinize önem verebilirsiniz. 26 Temmuzda dolunay zamanı günlük yaşamınızda neler yapmanız gerektiğine dair net bir fikir oluşturabilirsiniz.

BU YAZININ TÜM HAKLARI SAKLIDIR, İZİN ALMADAN KULLANILAMAZ…

Meral PALA

İstanbul-Temmuz , 2010