BURCUNUZ NELER SÖYLÜYOR?

ÖNCELİKLE YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUMANIZI ÖNERİRİM…

Yükselen Burcunuzu bilmiyorsanız, doğum tarihinizi gün / ay / yıl olarak doğum saatiniz ve doğum yerinizle birlikte astrolojikosesi@hotmail.com’a e-mail gönderebilirsiniz !

KOÇ: Bu dönemde, hayal gücünüz ve rüyalarınız yoğun faaliyette olabilir. Burcunuzda ilerlemeye başlayan Güneş ile birlikte, bir anda dikkatleri üzerinize çekmeye başlıyorsunuz. Kişiliğinizi ön plana çıkarttığınız bir dönem. Egonuzun yükseldiğini fark edeceksiniz. Pek çok konuda ön plana çıkabilirsiniz. Ancak 30 Mart’ta oluşan dolunayla birlikte ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Birazcık erginlik yaşanabilir. Ya da devam eden bir gerilim varsa, dolunay zamanı, ilişkinizin geleceği hakkında bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Zihinsel olarak oldukça aktif bir dönemdesiniz. Sosyal yaşantınız da hızlı ve hayatınızda pek çok yeni tanışma olabilir.1 Nisan’dan itibaren maddi konularda kalıcı ve sağlam adımlar atmaya başlayabileceksiniz. Yaratıcı fikirlerinizi 2 Nisan’dan itibaren pratiğe dökebilir, yatırıma dönüştürebilirsiniz.  Koç’un ilk günlerinde doğan Koç’lar son dönemlerde ilişkilerde yaşadıkları sıkışmaların 8 Nisan’dan itibaren kısmen hafiflediğini hissedecektir.

BOĞA: Sosyal çevrenizde genişleme ve büyüme olabilir. Hayatta yeni beklentiler içine girebilir, hayal gücünüzün sınırlarını zorlayabilirsiniz. Pek çok yeni fikir üretebilirsiniz. Adeta doğum öncesi sancı gibi açığa çıkmamış fikirlerinizi gün yüzüne çıkartana dek kontrolsüzce çaba sarf edebilirsiniz. Fedakârlık ve özveri teması hayatınıza hâkim olabilir. 30 Martta oluşan dolunayda bu çabalarınızın en tepe noktasına geldiğini hissedeceksiniz. Dolunay’ın ardından büyük bir rahatlama söz konusu olacaktır. 31 Mart günü yönetici gezegeniniz Venüs burcunuza geçiyor. İlişkiler ve sosyal bağlantılar hayatınızda önemli konuma gelebilir. Maddi alanda verimli bir dönem olabilir. Sanat ve estetikle alakalı konular somutlaşmaya başlayacaktır. Hayalini kurduğunuz konular, gerçeğe dönüşebilir. Ancak yaratıcı alanda geçtiğimiz Ekim ayında eksik bıraktığınız işleri 8 Nisan’dan itibaren tamamlamanız şartıyla…

İKİZLER: Kariyer alanında yeniliklere yelken açtığınız günlerdesiniz. İnanılmaz yaratıcı bir süreçtesiniz. Hayal gücünüz tam gaz, mesleki yaratıcılık için çalışıyor diyebiliriz. 20 Mart’tan itibaren, sosyal çevreniz yeniliklere işaret ediyor. Umutlarınızı paylaştığınız yeni çevrelere girebilirsiniz. Bu konuda son derece hevesli ve heyecanlısınız. 30 Mart’ta oluşan dolunay yaratıcılığınızın tepe noktasına ulaşabileceğine işaret ediyor. Nisan ayının ilk günlerinden itibaren hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını arayacaksınız. 8 Nisan’dan itibaren evde tamamlamanız gereken sorumlulukları ele alabileceksiniz. 2009’un Ekim ayında yarım kalmış bir takım işleri, özellikle evinizi ve ailenizi ilgilendiren konuları tekrar gündeminize alıp, sonuçlandırmaya gidebileceksiniz. Bu dönemi iyi değerlendirmek sizin için ilerde oldukça yüksek artı değerler getirecektir.

YENGEÇ: Yeni hayat görüşleri kazandığınız, kendinizi ve hayata bakışınızı geliştirdiğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle ruhsal konularda çok fazla deneyim ve farkındalık kazanıyorsunuz. Kişisel gelişiminize önemli katkılar sağlayacak bir dönemeçtesiniz. Yılın bu önemini uzun süre hafızanızdan silemeyebilirsiniz. Toplumda dikkatleri çekiyorsunuz. Atılganlığınız, özgüveniniz ve cesaretiniz takdir edilmeyi hak ediyor doğrusu. Maddi konularda size güven duygusu verecek ve gurunuzu okşayacak harcamalara gidebilirsiniz. Mesleki alanda gerilimli fakat bir o kadar da verimli olabilecek günler, 30 Mart’ta oluşan dolunay civarı tarihler olacaktır. Nisan’ın ilk günlerinden itibaren fikirlerinizi somutlaştırmaya ve bunları uzun vadeli hayat planlarınız arasına almaya başlıyorsunuz.

 ASLAN: Uzun zamandır harekete geçmekte zorlanmış olabilirsiniz. Egonuzu zedeleyen olaylar yüzünden hareket kabiliyetiniz düşmüş olabilir. Ama artık aksiyona geçme zamanının geldiğini düşünebilirsiniz. Bunun için büyük bir dönüşüm sürecini başlatmaktasınız. Özellikle ruhsal konularda, bilinçaltınızın derinliklerini temizlemekle meşgulsünüz. Ciddi bir arınmadan geçtikten sonra hayata bakış açınız bir anda yenilenebilir. Pozitif duygularla hareket edebilirsiniz. Biraz da “hayata pembe gözlüklerle bakıyorsunuz” demek yanlış olmaz. 30 Mart civarı fikirlerle alakalı kararsızlıklar olabilir. Ancak bunu aştıktan sonra, Nisan’ın ilk günlerinden itibaren, topluma imajınızı estetik ve somut bir şekilde gösterebileceksiniz.

 BAŞAK: İlişkinizi yenileme ve ruhsallıkla beslemeye çalıştığınız bu günlerde, ilişki ve/veya ortaklık sizin kendinizi yaratıcı olarak ifade etme kapasitenizi yükseltiyor. Mart’ın 20’sinden itibaren, Bilinçaltının derinliklerini arındırmaya yönelebilirsiniz. Burayı eşelemek ve aydınlatmakla uğraşabilirsiniz. İrdelemeyi en çok seven burç olan Başak burcu, detaylarla uğraşmayı çok iyi başarır. Kendisinin bile bugüne dek fark etmediği düşünceleri ve izlerini çözmeye çalışmak zorlayıcı olabilir. Fakat verimli sonuçlar elde etme imkânınız da oldukça yüksek. Bu arada, 30 Mart’ta oluşan dolunay civarında, değer yargılarınızı da sorgulayabilirsiniz. Bundan böyle, Nisan ayının ilk günlerinden itibaren,  hayat görüşünüze ve inandıklarınıza somut düşünceler ekleyebileceksiniz.8 Nisan’dan itibaren, kimliğinizi ve dışarı gösterdiğiniz yüzünüzü, 2009 Ekim ayında eksik bıraktığınız küçük detayları düzelterek yenileme şansınız olabilir.

 TERAZİ:  Gündelik yaşamınızda, fedakârlık ve özverinin hâkim olduğu günlerdesiniz.  İşyerinizde, fazlasıyla duygusal davranabilirsiniz. Bu arada yaratıcı hayal gücünüze, hayatınızda uygulanabilir zemin bulmaya çalışıyorsunuz.  Bu arada yoga, meditasyon gibi ruhsal çalışma yöntemleriyle ruh-beden uyumunu sağlamanız mümkün olabilir. İlişkinizde sözlere dikkat etmelisiniz. Aksi halde kırıcı olabilirsiniz. 20 Mart’tan itibaren ilişki ve/veya ortaklık gündemin ilk sırasında olacağa benzer. 30 Mart civarı dolunayla birlikte bire-bir ilişki içinde olduğunuz kimselerle kimlik savaşına girebilirsiniz. Sözlerinizin ok gibi fırlamasını kontrol edebilirseniz, Nisan’ın ilk günlerinden itibaren ortak çalışmalardan somut sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu aralar sosyal gruplarda oldukça aktifsiniz, hatta liderlik yeteneğinizi, doğal uyum ve denge yeteneğinizle birleştirerek başarılı bir tablo çıkartabilirsiniz.

 AKREP:  Yeni aşklara yelken açabilirsiniz. Sezgiselliğinizi yaratıcı hayal gücünüzle birleştirebileceğiniz bir dönemdesiniz. Ayrıca Orijinal ve sıra dışı fikirler yaratıcı kapasiteye sahipler. Keyif alacağınız hobiler edinme ihtimaliniz yüksek. Bundan maddi kazanç elde edebilirsiniz. Mesleki alanda liderlik yeteneğiniz ortaya çıkıyor. Kariyer konusunda yaratıcı ve gurur duyabileceğiniz işlere yönelmektesiniz. Aslında, 20 Mart’tan itibaren hayatınızdaki detay konulara odaklanabilirsiniz. Gündelik yaşamınız bir anda taze başlangıçlara sahne olabilir. Ruhunuz ve bedeniniz yenilenmeye ve canlanmaya başlıyor. 30 Mart gibi dolunayla birlikte ruhsal ve bedensel olarak yüksek gerilim hattına yakalanmış gibi hissedebilirsiniz. Nisan ayının ilk günlerinden itibaren ilişkiler ve ortaklıklar verimli ve ses getiren, somut sonuçlara ulaşıyor.

YAY:  Hayatınızın duygusal temellerini yenilediğiniz bu günlerde, hem beklenmedik sürpriz gelişmeler olabilir, hem de ailenize karşı iyimserlik ve fedakârlıklarınız yükselebilir. Hareket kabiliyetinizin yükseldiği bu günlerde, yabancı kültürlere seyahatler yapabilir. Hayat görüşünüzü büyük ölçüde genişletebilirsiniz. Vizyonunuzu açtığınız bu günlerde yaratımlarınızı verimli bir şekilde ortaya çıkartabilirsiniz. 30 Mart dolunay günleri, kendinizi ifade etmeniz veya yaratıcı işler çıkartmanız bir gerilim sebebi olabilir. Bunu aştıktan sonra, hayal gücünüzü, somut işlere yönlendirmek çok daha rahatlatıcı olacaktır. 8 Nisan’dan itibaren mesleki alanda, 2009 Ekim’inde,  eksik bıraktığınız sorumluluklarınızı yerine getirmek için fırsatınız olacaktır.

 OĞLAK: Zihinsel konularda soyut düşüceler ve yaratıcı hayal gücü açısından oldukça verimli bir dönemdesiniz. Toplum önünde sorumlu pozisyondasınız ve kimliğinizi yeniden inşa etme sürecinizdesiniz, Bu dönemde biraz ruhsallık ve hayal gücünüzü çalıştırmak sizin için pozitif olacaktır. 20 Mart’tan itibaren, hayatınızdaki en temel konular yani ev, aile yuva ve ruhsal temelleriniz üzerine yoğunlaşıyorsunuz. 30 Mart tarihinde oluşacak dolunay size eviniz ve işiniz arasında bir denge kurmanız gerektiğini hatırlatacaktır. Birazcık tansiyonun yükselmesiyle birlikte net kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Belirsizliklerin ortadan kalkması uzun vadede sizi rahatlatacaktır. Nisan başından itibaren yaratıcılığınızı somut hale getirebileceksiniz. Bu arada ortaklaşa paylaşımlarla alakalı konularda liderliği elde tutma çabanız olabilir. 

KOVA:  Maddi konularda fırsatların olduğu bir dönemdesiniz.  Yaratıcı kapasitenizle imkânlarınızı genişletebilirsiniz. Maddi alanda fedakârlıkta bulunmanız söz konusu olabilir. Bu arada değer yargılarınızı da gözden geçiriyorunuz. İlişkiler gerilime açık duruyor. Sözlerin kontrolsüzce fırlaması mümkündür. Bu sebeple ikili ilişkilerde liderlik yarışına girmeniz tavsiye edilmez. Ortak çalıştığınız kimselere karşı sorumluluklarınız varsa, bunları tamamlama imkânınız var. 8 Nisan’dan başlayarak, Eylül ortalarında dek ortaklıklar üzerine tamamlayıcı işler geliştirebilirsiniz. 30 Mart’ta oluşan dolunay düşünceler ve inandıklarınız konusunda birazcık gerilim kaynağı olabilir, fakat bu gerilimden aldığınız pozitif enerjiyle yuvanızda huzura kavuşabileceksiniz.

BALIK: Kimliğinizi sıra dışı yollardan ortaya koyabilirsiniz. Hayatınızda pek çok konuda açılımla birlikte, en çok ruhsallık ve yaratıcılık konusunda fırsatlar sizden yana. Dengeyi kaybetmeden orijinal ve sıra dışı olmaya çalışıyorsunuz. 20 Mart’tan itibaren, maddi konular gündeminizin ilk maddesi olarak gözüküyor. Yoğun çalıştığınız bir dönemdesiniz ve detayları kontrol etmekle meşgulsünüz. Bu konuda bir üstünlük geliştirebilirsiniz. Finansal konularla ilgili girişimleriniz ve yatırımlarınız olabilir. 30 Mart dolunay civarı günlerde parasal değerlerinizle alakalı çeşitli kararlar almak durumundasınız. Bir miktar gerilime rağmen ardından, Nisan’ın ilk günleriyle beraber zihninizi netleştirme ve hayallerinizi pratiğe dökme şansınız olabilecektir. Düşüncelerinizi somutlaştırma ve yapıcı bir iletişim başlatma imkânı söz konusu. Bu arada, 8 Nisan’dan itibaren, ilişkinizde çözümlenmemiş konular tekrar gündeme gelebilir. Bu dönemi bir fırsat olarak görerek ilişkiye dair sorumluluklarınızı yerine getirmeniz yerinde bir davranış olacaktır.